Ferdinand Bolstraat 116 II

AMSTERDAM

Details

Status
Verhuurd
Type of property
Bovenwoning
Construction year
-1906
Floors
1
Number of rooms
1
Number of bedrooms
1

Description

Het betreft een licht, studio-kamerappartement van - ca. 42m²
De maandelijkse huur bedraagt € 1.150,- per maand, exclusief gas/elektriciteit/water.

- €1.150,- excl. gas, water, elektra
- Servicekosten p/m € 12,-
- € 210,- contract kosten
- 2 maanden borg
- ca. 42 m²
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder

Ligging:
Wonen in het hart van de Pijp aan de Ferdinand ... baan met de Gerard Doustraat, Albert Cuyp, het Marie Heinekenplein maar ook het Museumplein, het centrum van Amsterdam maar ook de Scheldestraat om de hoek. Gezellige trendy maar ook echte Amsterdamse café's en restaurants te over. Deze locatie biedt ongekende mogelijkheden voor zowel liefhebbers van kunst en cultuur als voor liefhebbers van uitgaan en winkelen. Het leukste van de stad binnen handbereik, een geweldige locatie.

Bereikbaarheid:
Met de auto en openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, binnen tien minuten bereikt u de Ring A10, de A2 en de A9. De bereikbaarheid wordt alleen nog maar beter met de naderende voltooiing van de Noord Zuidlijn, de halte is straks letterlijk voor de deur, met de Noord Zuid lijn bent u straks binnen 5 minuten in Amsterdam Noord of op de bruisende Zuid-as!

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Read more Show less

Discover the surroundings

Public transport
Restaurants
Shops
Cafe's & Bars
Musea & Amusement
Fitness