Zeilstraat 49 II

AMSTERDAM

Details

Status
Verhuurd
Type of property
Bovenwoning
Construction year
1913
Floors
1
Number of rooms
2
Number of bedrooms
1

Description

Het betreft een licht, 2-kamerappartement van ca. 48m²
De maandelijkse huur bedraagt € 1.250,- per maand, exclusief gas/elektriciteit/water.

Bijzonderheden:
- Balkon aan voor en achterzijde.
- € 210,- contract kosten.
- € 12,- servicekosten.
- 2 maanden borg.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Ligging:
De Zeilstraat ligt in de levendige Schinkelbuurt nabij het ... Hoofddorpplein en het Vondelpark. Met de vele winkels, restaurants en cafés hoef je je hier absoluut niet te vervelen. Openbaar vervoer is er op loopafstand en binnen enkele minuten zit je op de ring A10.

De zeilstraat ligt in het verlengde van de Koninginneweg en is nog onaangetast door de grote winkelketens, hier vindt u nog de kleine, locale, ondernemers zoals Slagerij van der Laan, groenteboer Lex Ebbe of "de Gouden Tent" voor ambachtelijke tapenades.
De restaurants en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving geven de buurt een levendig karakter en met scholen als basisschool de Kleine Nicolaas en het Amsterdams Lyceum is dit een perfecte plek voor jonge gezinnen.
Het Vondelpark ligt op een paar minuten wandelen, hier kunt u tot rust komen, buiten sporten of een gezellige kop koffie drinken in het Blauwe Theehuis.

Bereikbaarheid:
Het pand is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, op loopafstand van het Haarlemmermeer station en er zijn diverse tram- en buslijnen voor de deur te vinden. Ook bent u zo de stad uit, de Ring A10 met uitvalswegen naar Utrecht, Den Haag en Amersfoort is om de hoek. Ook bevinden zich vele winkels in de straat en de nabije omgeving.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Read more Show less

Discover the surroundings

Public transport
Restaurants
Shops
Cafe's & Bars
Musea & Amusement
Fitness

Contact