+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Abbenesstraat 11 I, AMSTERDAM

Abbenesstraat 11 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 75 m2
€ 349.000 k.k.
4 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

De Abbenesstraat is een mooie en rustige straat in Amsterdam Oud-Zuid, gelegen in de populaire Hoofddorppleinbuurt.

Uniek ingedeeld en licht 4-kamer appartement van circa 75 m², exclusief de lichte zolderkamer van circa 9 m². Het appartement is gelegen op eigen grond en in goede staat van onderhoud. Op een steenworp afstand bevindt zich het fijne terras van brasserie Helder. Op loopafstand bevindt zich het Vondelpark, vele leuke winkels, cafés en restaurants. Tevens is het mogelijk om op enkele meters van de voordeur een boot aan te leggen.

U kunt het centrum snel bereiken met tramlijn 2. U kunt snel de stad uit via diverse uitvalswegen (A10, A4, A9) of openbaar vervoer (station Zuid en Lelylaan). Een parkeervergunning is snel verkrijgbaar. Vlakbij bevindt zich tevens een openbare parkeerplaats voor uw (tweede) auto, hier kunt u gratis parkeren tussen 19.00 en 9.00 uur en in het weekend. Dit alles maakt de Hoofddorppleinbuurt een populaire buurt.

Indeling: Entree, hal, ruime woon-keuken met diepe bergkast, woonkamer met erker, badkamer met douche en wastafel, twee slaapkamers met openslaande deuren naar balkon op het zuiden. Op de vierde verdieping bevindt zich de lichte zolderkamer.

Aantal kamers
2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 woonkeuken.

Tuin/ buitenruimte(n)
- Balkon ca. 4 m²


Bijzonderheden
- Gelegen op eigen grond;
- Actieve VvE met 111 leden en professionele beheerder, servicekosten zijn € 123,99 p.m.;
- Warm water en verwarming middels eigen CV-installatie;
- Zolder berging ca. 9 m²
- Dubbele beglazing voor- en achterzijde;
- Oplevering in overleg.


Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem. De mogelijkheid bestaat tot het verkrijgen van één vergunning per adres. Voor meer informatie zie www.cition.nl


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!