+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Admiraal De Ruijterweg 281 II, AMSTERDAM

Admiraal De Ruijterweg 281 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 69 m2
€ 199.500 k.k.
3 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan drukke weg
  • tv kabel

Omschrijving

In het levendige Amsterdam-West hebben wij een licht, appartement in de verkoop
ideaal voor iemand die het naar eigen smaak wil verbouwen.


Ligging
De ligging aan de Admiraal de Ruijterweg is zeer gunstig ten aanzien van uitvalswegen en openbaar vervoer. De tram naar de binnenstad of naar treinstation Amsterdam Sloterdijk stopt praktisch voor de deur. Op de fiets bent u binnen 10 minuten in de Jordaan en binnenstad of staat u op Amsterdam Sloterdijk. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn of een van de lokale groentewinkels, slagers en bakkers om de hoek of, op 5 minuten loopafstand, het gezellige Bos en Lommerplein met de dagelijkse markt. Verder zijn er diverse eetcafés, restaurants en koffiebars in de buurt. Ook het populaire Westerpark met zijn gezellige cafés, Sunday Market en vele hardloop- en wandelpaden bevindt zich op 5 minuten lopen. Met de auto rijdt u in enkele minuten naar de ring A-10.


INDELING
Begane grond: entree,

Tweede verdieping: overloop, kamer en-suite bemeten slaapkamer en keuken aan de achterzijde

Aantal kamers
3 kamers, waarvan 1 slaapkamers.

Buitenruimte
Balkon aan de voorzijde

Bijzonderheden
- Woonoppervlak ca. 69 m²
- Bouwjaar
- De woning is voorzien enkel glas
- Eigen grond
- Active VvE
- Ouderdomsclausule
- Er dient een watermeter te worden aangevraagd.
- Geen Cv-ketel of warm water aanwezig

Parkeren
Betaald parkeren voor de deur, op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Cition.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!