Alexanderkade 144

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1991
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Met FENOMENAAL UITZICHT over Amsterdam op de 2 bovenste etages van een in het oog springend gebouw krijgt u het 'Penthouse"-gevoel.

Wonen aan het water op een van de nostalgische plekken van Amsterdam? Dat kan in dit lichte 3/2 -kamerappartement (ca. 83 m²) in een van de bijzondere woontorens langs de Alexanderkade. Het appartement bevindt zich op dezevende en achtste verdieping en beschikt over grote ramen en is daardoor erg licht. Het balkon ca. 12m² is op het zuiden gelegen ... is op het zuiden gelegen heeft een geweldig uitzicht over de kade.

Ligging:
Ideaal gelegen aan de rustige en autovrije Alexanderkade, vlakbij tramverbindingen richting de pleinen van Amsterdam en nabij de uitvalswegen. Het Tropenmuseum en de ingang van de Dappermarkt kunt u vanuit het appartement zien liggen! Achter het huis ligt een goed onderhouden, besloten binnentuin en voor het huis is er mogelijkheid tot het aanleggen van een boot.

Indeling:
Centrale entree, met de lift naar de zevende verdieping: entree, hal met toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken en diverse inbouwapparatuur en het grote terras (ca. 12m²) op het zuiden, een verlengstuk van de woonkamer.
Met de interne trap naar de achtste verdieping: lichte en ruim slaapkamer met een hoog plafond (ca. 3,40m ). De luxe badkamer is toegankelijk vanuit de slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Geen bovenburen
- Lift
- Geweldig uitzicht
- Woonoppervlakte van ca. 83m² verdeeld over 2 etages, balkon op het zuiden van ongeveer 12m²
- Gelegen op (gemeentelijke) erfpachtgrond, afgekocht tot 31-05-2040
- Actieve VvE, meerjaren onderhoudsplan (MJOP) van toepassing
- Zeer ruime afgesloten gemeenschappelijke binnentuin met veilige fietsenstalling
- VvE bijdrage € 156,33 per maand
- Oplevering per direct

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness