+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Amstel 188 II, AMSTERDAM

Amstel 188 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 95 m2
€ 495.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan water
  • in centrum
  • vrij uitzicht

Omschrijving

Gelegen op een super locatie met geweldig uitzicht, bieden wij aan dit ruime gelijkvloerse appartement in het centrum van Amsterdam. Tegenover de Stopera en om de hoek van De Munt, het Rembrandtplein, Waterlooplein en de gezellige Utrechtsestraat. Alles binnen handbereik!
Dit appartement heeft door zijn oppervlakte meerdere mogelijkheden om naar eigen smaak en wens in te delen en op te knappen.

Indeling:
Gezamenlijk entree op de begane grond.
2e verd. entree appartement met halletje en voordeur.
Ruime woonkamer, tussenkamer nu in gebruik als werkkamer, stookruimte en keuken, riante slaapkamer aan de achterzijde, badkamer, halletje en separate wc.

Ligging:
De ligging van het appartement is midden in het centrum van Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen Grond
- woonoppervlak circa 95 m2
- De VvE bestaat uit vijf leden, te weten de bedrijfsruimte op de begane grond (thans als woonruimte in gebruik) en vier bovengelegen woningen.
- servicekosten 162,90 euro per maand.
- dubbele beglazing aan de voorzijde
- Warm water en verwarming middels eigen CV-installatie;
- oplevering in overleg.


Aantal kamers:
1 slaapkamer, 1 woonkamer en een tussen (werk)kamer.


Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem. Voor meer informatie zie www.cition.nl


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!