Amsterdamseweg 264

AMSTELVEEN

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Herenhuis
Bouwjaar
1931-1944
Verdiepingen
4
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Volledig gerenoveerd familiehuis met ruime tuin gelegen op het zuiden. Het huis ligt op een schitterende locatie grenzend aan het Rijksmonumentale park "De Braak" en heeft verdeeld over 4 lagen ca. 300 m² woonoppervlak. Dit prachtige woonhuis heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, beschikt over een ruim souterrain ideaal voor kantoor aan huis en er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein met een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in een ... ing is gelegen in een mooie groene omgeving maar toch dicht bij het centrum van Amstelveen. Het Stadshart, het Gelderlandplein, het centrum van Amsterdam en Schiphol zijn zeer goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer. Niet alleen de ligging direct achter het Amsterdamse Bos met al haar faciliteiten is heel bijzonder, tevens heeft u makkelijk toegang tot diverse uitvalswegen, binnen enkele minuten zit u op de A10, A9, of A4.

Indeling:
Bel-etage: entree met glas-in-lood accenten, mooie ruime hal met toilet en charmante kleine werkkamer aan de voorzijde voorzien van 2 ramen.
Heerlijke ruime woonkamer met gezellige open haard en een aparte leeshoek en op maat gemaakte shutters. Voor de kookliefhebbers ligt aan de achterzijde een prachtige keuken over de gehele breedte van het huis met inbouwapparatuur, een spoeleiland met Quooker en een AGA fornuis. Via de openslaande pui aan de achterzijde heeft men toegang tot een zeer royaal terras over de gehele breedte van het huis met een op maat gemaakt zonnescherm. De trap vanaf het terras geeft toegang naar de tuin.

Souterrain: Heerlijke lounge/tv ruimte met openslaande deuren naar de tuin, werkkamer met alle computer aansluitingen en gelegen aan de achterzijde. Aan de voorkant bevindt zich een ruime slaapkamer met inbouwkasten en daarnaast een badkamer met douche en aparte toiletruimte, naast de badkamer is er een wasruimte met wasmachine aansluiting en een gootsteen. Voor de liefhebbers is er een aparte op maat gemaakte wijnkelder.

1e verdieping: Overloop naar 3 slaapkamers welke allen voorzien zijn van inbouwkasten, badkamer is centraal gelegen en voorzien van douche, toilet, grote wastafel, vloerverwarming en een handdoeken radiator.

2e verdieping: Master bedroom voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten, ruime eigen badkamer met vloerverwarming, douche, toilet en los staand bad.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 300 m².
- Het huis is onder architectuur volledig gerenoveerd in 2015.
- Terras over de gehele breedte van het woonhuis.
- Royale tuin gelegen op het zuiden.
- Vloerverwarming toegepast in het souterrain en begane grond.
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas HR++ en nieuwe kozijnen.
- Ideaal familie huis voor kinderen en een au pair en of kantoor aan huis.
- Het woonhuis is gelegen op eigen grond.
- Voorzien van een alarm installatie.
- Parkeren mogelijk op eigen terrein.
- Keuken voorzien van 2 afwasmachines en 2 koelkasten.
- AGA fornuis met aparte gas kookplaat.
- Hydrofoorinstallatie voor perfecte waterdruk door het gehele huis.
- Op maat gemaakte wijnkelder.
- Ingebouwde Sonos installatie.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness