Amsterdamseweg 351 BV

AMSTELVEEN

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1948
Verdiepingen
1
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Prachtig dubbel bovenhuis van ca. 106m² woonoppervlakte, met 2 slaapkamers,

Deze woning is gelegen in een mooie groene omgeving maar toch dicht bij het centrum van Amstelveen. Het Stadshart, het Gelderlandplein, het centrum van Amsterdam en Schiphol zijn zeer goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer.

U kunt heerlijk wandelen in de aangrenzende parken: het Landwehrpark, het Dr. Jac. P. Thijsse park en natuurlijk het Amsterdamse Bos. Verder ligt het park de ... het park de Braak met zijn mooie waterpartij vrijwel aan de overkant van het gebouw. Het is een schitterende leefomgeving op niveau met een goede bereikbaarheid. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er de winkels aan de Amsterdamseweg en ook de nieuwe Amity International School is op loopafstand!

Indeling:
Gemeenschappelijk entree voor de beneden- en bovenwoning. Eigen voordeur en trap naar bovenwoning.

Eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u de woonkamer, de keuken, en het toilet. De lichte woonkamer is ruim van opzet en kijkt aan de voorzijde uit op de straat. De open keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van alle inbouwapparatuur (5 pits gasfornuis, afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en wijnklimaatkast). De woonkamer en keuken grenzen aan het ruime balkon van ca. 13m².

Tweede verdieping:
Aan de voorzijde treft u de ruime slaapkamer aan. Deze kamer is licht. Aan de achterzijde treft u nog tweede slaapkamers aan, deze is voorzien van airconditioning. De badkamer, heeft een separate bad en douche. Op de overloop bevindt zich een ruimte voor de wasmachine en cv-ketel.

Bijzonderheden:
- Het betreft hier een kleinschalige vereniging van eigenaren met 10 leden.
- VVe is actief heeft een MJOP.
- Maandelijkse VVe kosten € 50,-.
- Hoekwoning waardoor extra ramen/ licht in de woonkamer.
- Het appartement is gelegen op eigen grond.
- Dubbele beglazing en geïsoleerd.
- 2 slaapkamers, luxe badkamer met vloerverwarming, douche en separate bad.
- Groot balkon ca. 13 m² gelegen aan de keuken en woonkamer.
- Top locatie nabij het Amsterdamse bos.
- Externe bergruimte van ca. 4m².
- 1 slaapkamer is voorzien van airconditioning.

Bereikbaarheid:
De aanwezigheid van diverse bushaltes zorgen ervoor dat het openbaar vervoer optimaal is (Amsterdam en Schiphol zijn binnen 15 minuten bereikbaar). De uitvalsweg naar de A9, de A10 of A4 (de ring rondom Amsterdam) en de Schiphollijn zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness