+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Argonautenstraat 34 II, AMSTERDAM

Argonautenstraat 34 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 62 m2
€ 295.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Met heerlijk vrij uitzicht op een lommerrijk pleintje, ligt dit charmante 3-kamerappartement van ca. 62m², in de fijne Stadionbuurt, nabij het Olympiaplein. De woning is praktisch ingedeeld met een lichte eetkamer/woonkamer (van 6.75m breed) en twee slaapkamers.

Het appartement is ca. 62 m² groot en heeft aan de achterzijde een balkon en is voorzien van dubbele beglazing aan voor en achterzijde. De ruime woonkamer aan de voorzijde biedt toegang tot de halfopen keuken. In het midden van het appartement ligt de nette badkamer die is voorzien van een wastafel, ligbad en een separate douche. De beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd.


Indeling:
Bgg: gemeenschappelijke entree met trappenhuis naar de derde verdieping.
Derde verd.: entree naar open eetkamer/woonkamer met halfopen keuken, badkamer, wc, 2 slaapkamers en balkon.

Aantal kamers
2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 half open keuken.

Tuin/ buitenruimte(n)
- balkon ca 3 m²


Bijzonderheden:
- Actieve VvE € 60 p.m.;
- Erfpacht € 691,- per jaar
- Warm water en verwarming middels eigen CV-installatie;
- Dubbele beglazing voor- en achterzijde;
- Niet bewoningsclausule.
- Oplevering in overleg.

Erfpacht:
- Op het gewaardeerde zijn van toepassing de Algemene bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000.
- Er vindt een jaarlijkse canonindexering plaats. De huidige canon bedraagt € 691,00 per jaar.
- De herziening van het erfpachtrecht zal plaatsvinden op 15 november 2054.


Locatie:
Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt, in stadsdeel Oud-Zuid, tussen de Van Tuyll van Serooskerkenweg en de Stadionkade, nabij het Olympisch stadion. Het appartement ligt in het mooiste gedeelte van de straat met uitzicht op het lommerrijk pleintje dat zich tussen de Jasonstraat en de Agamemnonstraat bevindt. Zeer centraal gelegen t.o.v. de Ringweg A-10, openbaar vervoer, de gezellige winkels op de Stadionweg, de Zeilstraat, Cornelis Schuyt en de Beethovenstraat, vlakbij het VU Medisch Centrum en op korte fietsafstand van het Vondelpark en het Amsterdamse Bos. Kortom, een heerlijke plek om te wonen; rustig en toch veel winkels, (sport)parken en uitgaansmogelijkheden in de buurt.Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem. De mogelijkheid bestaat tot het verkrijgen van één vergunning per adres. Voor meer informatie zie www.cition.nl


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!