+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Balthasar Floriszstraat 59 III, AMSTERDAM

Balthasar Floriszstraat 59 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 109 m2
€ 785.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel
  • airconditioning

Omschrijving

Balthasar Floriszstraat 59 III, Duivelseiland, Amsterdam Zuid.

Gerenoveerd, licht en smaakvol afgewerkt dubbel bovenhuis van ca. 109 m² met waanzinnig dakterras van ca. 40 m² en gelegen op het gewilde Duivelseiland in Amsterdam Oud Zuid op eigen grond!!

Deze dubbele bovenwoning is gelegen op de derde en vierde verdieping van een mooi gerestaureerd pand, heeft een luxe keuken, mooie houten vloeren, 2 zeer ruime slaapkamers, een moderne badkamer, veel bergruimte en een schitterend dakterras.

Deze sfeervolle woning is gelegen in het Museumkwartier op het populaire Duivelseiland in Stadsdeel Oud-Zuid nabij café Wildschut, toprestaurant "Le Garage" en het monumentale College Hotel. De buurt wordt omsloten door het Museumplein, de Van Baerlestraat, de Roelof Hartstraat, de Beethovenstraat en de Hobbemakade en kenmerkt zich door de beste winkels en musea, de vele gezellige restaurants en cafés in de directe omgeving en de Albert Cuypmarkt. Het appartement is gelegen in Amsterdam Oud Zuid aan de rand van de populaire wijk "De Pijp". Voorts is het gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (S100 en S108) en heeft een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Tramhaltes bevinden zich op loopafstand o.a. lijn 5 naar Station Zuid en CS, lijn 16 en 24 naar CS en het VUmc, lijn 3 naar Station Muiderpoort en lijn 12 naar Station Sloterdijk en het Amstelstation. Op de fiets bent u binnen enkele minuten in de binnenstad van Amsterdam.

Indeling:
Trappenhuis naar derde verdieping, overloop met garderoberuimte, entree, ruime en drie ramen brede living met een prachtige massief houten Afzelia vloer en zicht over het water van de Ruysdaelkade (Boerenwetering), royale woon-/eetkeuken aan de achterzijde met luxe L-vormig opgestelde antracietkleurige Siematic keuken met inbouwapparatuur (nieuwe Siemens vaatwasser, Siemens combi magnetron/heteluchtoven, Siemens afzuigkap, 5-pits Atag gascomfort met wokbrander) en granieten aanrechtblad, openslaande deuren naar het balkon over de gehele breedte, hal met modern toilet en vaste kast met de c.v. ketel.

Vaste trap naar de vierde verdieping: Royale overloop met doorlopende Afzelia vloer, moderne badkamer met separate inloopdouche voorzien van regendouche en 2e toilet, ruime inpandige berging met wasmachineaansluiting, zeer grote masterbedroom aan de achterzijde voorzien van airconditioning, grote slaapkamer met dakkapel en Velux dakraam aan de voorzijde.

Vaste trap naar het dakterras van ca. 40 m² voorzien van elektra, verlichting en wateraansluiting met een waanzinnig uitzicht rondom over de stad!

Bijzonderheden:
- In 2004 volledig gerenoveerd en gesplitst, dakterras in 2008 geplaatst, badkamer en toilet in 2014;
- Volgens informatie gemeente Amsterdam is de fundering in 2003 hersteld;
- Gelegen op eigen grond;
- Royaal dakterras met vergunning van ca. 40 m²!!;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Het appartement is voorzien van nieuwe mechanische ventilatie;
- Modern en uitgebreid elektra;
- Bouwjaar c.v. combiketel 2004;
- Mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren;
- Servicekosten € 87,- per maand;
- Professionele VvE Zwets Vastgoedmanagement;
- Airconditioning in de slaapkamer achter;
- Energielabel E.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan

wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!