+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Beethovenstraat 109 II, AMSTERDAM

Beethovenstraat 109 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 116 m2
€ 598.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • blokverwarming
  • tv kabel
  • rookkanaal

Omschrijving

Heerlijk 4 kamer appartement van ca 116 m² met een balkon van ca 13 meter breed (ochtendzon) en open haard gelegen aan het mooie stuk van de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid en op loopafstand van diverse winkels en eetgelegenheden, het Beatrixpark en de Zuidas.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt nog over diverse jaren 30-stijl details zoals het bankje in de hal en het glas in lood aan de achterzijde.

Naast de diverse winkels, delicatesse zaken en eetgelegenheden in de Beethovenstraat is ook het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein nabij gelegen evenals de ZuidAs met het NS station Amsterdam Zuid WTC.

Bereikbaarheid:
Goed gelegen ten opzichte van eigen- en openbaar vervoer en uitvalswegen. De haltes van tramlijnen 5, 15 en 24 en diverse buslijnen zijn op loopafstand, zo ook station Amsterdam Zuid WTC. Via de S108/109 is de ringweg A10 binnen 5 minuten te bereiken.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel (volgens informatie site: per 1 juni 2016 geen wachtlijst). Voor de laatste update verwijzen wij graag naar website van de Gemeente Amsterdam.

Indeling:
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet en meterkast. Woonkamer met open haard aan voorzijde en eetkamer aan achterzijde welke middels openslaande deuren toegang biedt tot het balkon over de gehele breedte van het appartement. Keuken met diverse apparatuur. Drietal slaapkamers waarvan twee slaapkamers royaal te noemen zijn. Badkamer welke is voorzien van ligbad met douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine.

VvE:
Het betreft de Vereniging van Eigenaars Beethovenstraat-Bernard Zweerskade. De maandelijkse servicekosten bedragen € 156,34 en het voorschot stookkosten € 156,25.

Bijzonderheden:
- erfpacht afgekocht tot en met 30 november 2053,
- dubbele beglazing aan straatzijde,
- behoud van authentieke details,
- voorbehoud gunning verkoper.

Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 115,9 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0 m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte ca. 12,7 m²
Gebruiksopp. externe berging ca. 0 m²


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!