+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Beethovenstraat 186 I, AMSTERDAM

Beethovenstraat 186 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 164 m2
€ 1.125.000 k.k.
4 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • vrij uitzicht
  • buitenzonwering
  • tv kabel
  • lift

Omschrijving

APPARTEMENT MET LIFT EN GARAGE, BEETHOVENSTRAAT 186-I AMSTERDAM (ZUID)

Volledig gerenoveerd en zonnig 4 kamer HOEK-appartement (ca.164 m²) met meerdere terrassen, lift, garage en berging. Het appartement is gelegen op een goede en geliefde locatie in Amsterdam-Zuid in een kleinschalig goed onderhouden appartementencomplex.

Via de fraaie aangelegde gemeenschappelijke tuin betreedt u de verzorgde centrale hal met lift. Vanuit de deze hal heeft u toegang tot de bergingen en de GARAGE. Via de lift of het trappenhuis is het appartement, gelegen op de eerste verdieping, bereikbaar.

Indeling:
Ruime hal met garderobe ruimte, meterkast en intercominstallatie. Eetkeuken met eiland met veel opbergruimte en de gehele keuken heeft een hardstenen blad en dubbele spoelbak, de keuken is voorzien alle mogelijke inbouwapparatuur, aansluitend de bijkeuken voorzien van was/droger aansluiting. Toegang tot balkon op de noordzijde vanuit de keuken. Riante, lichte woonkamer met prachtige houten vloer en extra licht door de hoekligging. Tevens is er een derde toilet aanwezig in het appartement !! De royale eetkamer heeft een toegang naar het zonnige terras op het zuiden. Aansluitend een zeer royale master bedroom met veel op maat gemaakte kast ruimte, deze kamer is gelegen op het zuiden met eigen badkamer voorzien van ruime wastafel, inloopdouche, toilet, en ligbad.

Aan de noord/oostzijde van het appartement ligt de 2e slaapkamer met veel kastruimte en een extra raam in de noord gevel, deze slaapkamer heeft een eigen ruime badkamer met douche, grote wastafel en toilet. Op de begane grond bevindt zich nog een ruime berging voorzien van elektra. Parkeren is geen probleem, daar de woning over een eigen garage beschikt.

Er is een mogelijkheid voor gasten die willen overnachten om kamers in het gebouw te reserveren.
Deze logeerkamers in de beneden bouw kunnen worden vast gelegd bij de Vereniging van Eigenaren.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan de Beethovenstraat tussen de Prinses Irenestraat en Willem Landréstraat. Met tal van winkels, de Apollolaan, het Beatrixpark en in de nabijheid van de Zuidas, het luxe winkelcentrum Groot Gelderland Plein, het Concertgebouw, de grote musea en het Vondelpark. Diverse goede basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand.

Bereikbaarheid:
Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaar vervoer op loopafstand (tram 5, bus 65 en 65 en NS station Zuid/W.T.C. en RAI). Binnen 10 minuten bent u op Schiphol.

Bijzonderheden:
- Gelegen op erfpachtgrond. Huidig tijdvak 16-10-1959 tot 15-10-2034. AB 2000. 1-jaarlijkse canonindexering, te betalen
canon € 284,32 per jaar.
- Erfpacht garage € 40,23 per jaar 1-jaarlijkse canonindexering (16-10-19 / 15-10-2020 )
- Actieve VvE.
- Volledig onder architectuur verbouwd.
- Op maat gemaakte kasten door gehele appartement.
- Gelegen op de eerste verdieping.
- Meerdere terrassen waarvan de grootste gelegen op het zuiden aan de binnentuin.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Complex is voorzien van nieuwe (2018) blok verwarmingsketels.
- Elektrische vloerverwarming in de masterbedroom badkamer.
- Verwarmings-buizen onder de vloer van tweede badkamer.
- Servicekosten bedragen € 400,- per maand exclusief stookkosten.
- Garage separaat te koop voor € 85.000,- k.k. welke is gelegen onder het appartement.
- Servicekosten garage bedragen € 20,- per maand.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!