Biesboschstraat 48 I

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1929
Verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

BIESBOSCHSTRAAT 48 I 1078 MX AMSTERDAM.

Zeer gunstig gelegen 4 kamer appartement op de eerste verdieping met eigen entree en balkon aan de achterzijde.

INDELING:
Middels de eigen opgang komt u binnen in het appartement op de eerste verdieping. Een nette ruime hal geeft u toegang tot alle vertrekken.
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer, vanuit de woonkamer kijkt u de Biesboschstraat in richting het plein op de Maasstraat. Aan de ... voorzijde bevinden zich nog een slaap/werkkamer en de badkamer. aan de achterkant liggen 2 slaapkamers waarvan een met balkon. De keuken is ruim en heeft tevens toegang tot het balkon.
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, medicijnkast en radiator. Het toilet is separaat.

LIGGING:
Het appartement is gelegen in de Biesboschstraat. Deze staat bekend om haar rust, ruimte en de kenmerkende Amsterdamse School-stijl elementen in de architectuur. Gelegen in de ruim opgezette en populaire Rivierenbuurt en in de directe nabijheid van diverse (groen) voorzieningen, waaronder het Beatrix park (op loopafstand). De ligging op 50 meter afstand van de Maasstraat is ideaal ten opzichte van de leuke winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen, sportfaciliteiten en de alledaagse reuring!
Deze wijk van Amsterdam staat tevens bekend om haar uitstekende toegankelijkheid en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto en voorzien van goede parkeergelegenheden. Oud Zuid, De Pijp en Amstel zijn te voet zeer goed bereikbaar en uitvalswegen met aansluiting op de Ringweg A-10 en snelweg A2 zijn nabij met station Amsterdam RAI op loopafstand. Kortom; een ideale woonomgeving!

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte ca. 78m²
- 3 slaapkamers.
- Vrij gemakkelijk anders in te delen.
- Financieel gezonde en actieve VvE met 4 leden.
- VvE bijdrage € 52,65 per maand.
- Balkon met vrij zicht.
- Gelegen op gemeentelijke voortdurende erfpacht met een canon van € 860,06 AB 2000;
- Einde huidige tijdvak 30-06-2052.
- Oplevering in overleg.

PARKEREN:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness