Bos en Lommerweg 134 III

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1934
Verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Licht 3-kamer appartement van ca. 56 m² met balkon en een kamer van 14 m² op de zolderverdieping in de gewilde Bos en Lommerbuurt !!

Dit appartement is heel licht en ruim, heeft een badkamer met ligbad en vaste wastafel, keuken, een grote slaapkamer, aan de achterzijde en 2 kleine kamers aan de voorzijde. Tevens is er een ruime kamer op de zolderverdieping. Aan de achterzijde bevindt zich groot en zonnig balkon.

De woonkamer ligt aan de voorzijde met daaraan gelegen ... raan gelegen direct de 2 kleinere kamers. Aan de achterzijde ligt de keuken met toegang tot het balkon gelegen op het westen, waar je aan het einde van de dag heerlijk in het zonnetje kan zitten. De slaapkamer is ruim en ligt aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel, toilet en radiator. Boven op de zolderverdieping is nog een ruime kamer van ca. 14 m² deze kamer ligt direct boven de woonkamer.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich op loopafstand van tal van leuke winkels, restaurants en cafés. Van biologische supermarkt Estafette, De Biergrill, Samen voor lunch en ontbijt, cultureel centrum Mozaïek en het hippe Wilde Westen. Vergeet ook niet de authentieke Amsterdamse bakker en een goede Volendammer vishandel. Bos en Lommer is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewilde wijken van Amsterdam.

De buurt staat bekend om haar groen en de leuke mix van mensen. In de buurt vindt u bijvoorbeeld het gezellige, onlangs vernieuwde Bos en Lommerplantsoen, maar ook het Erasmuspark, Rembrandtpark en het Westerpark liggen om de hoek.

De VVE is gezond en actief en wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam. Een MJOP en reservefonds zijn aanwezig en de servicekosten zijn €137,43 per maand.

Bijzonderheden:
- Bovenste verdieping.
- Gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer
- Extra kamer van 14 m² direct boven de eigen woonkamer.
- Afgekochte erfpacht tot 31 december 2055 ( Erfpachter: Gemeente Amsterdam).
- Servicekosten VVE €137,43 per maand.
- Professionele VVE - MJOP aanwezig.
- 56 m² volgens NEN 2580 ( meetrapport aanwezig). De zolderkamer van 14 m² is hierin niet meegerekend.
- Vaste notaris Buma Algera.

Bereikbaarheid:
Het appartement is ideaal gelegen ten opzichte van de ringweg A-10, de A-1, A-2, A-4 en Schiphol en heeft alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik. Openbaar vervoer zoals trams en bussen bevindt zich praktisch voor de deur en brengen u binnen no time overal in Amsterdam. Daarnaast ligt treinstation Sloterdijk slechts vijf minuten fietsen – of één bushalte - verderop. Ook bent u binnen vijf minuten fietsen in het gezellige Oud-West.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness