+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Bosboom Toussaintstraat 1 AH, AMSTERDAM

Bosboom Toussaintstraat 1 AH, AMSTERDAM Woonoppervlakte 69 m2
€ 469.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • tv kabel

Omschrijving

Dit ruime 2 kamer appartement met vide van 69m² ligt in één van de meest pittoreske en gewilde straten van Amsterdam Oud-West: de Bosboom Toussaintstraat.

Het is een karakteristiek appartement in de Helmersbuurt, ooit een winkel en zeer hoogwaardig omgebouwd tot appartement (2009), welk zich kenmerkt door een grote open ruimte met hoog plafond, sfeervolle vide, gietvloer en een patio van 8 m².

Bereikbaarheid:
De woning is zeer centraal gelegen op de rand van de Jordaan en Oud-West. Kenmerkend voor deze buurt zijn de mooie straten en de vele leuke restaurants en cafés met gezellige terrasjes. De straat is rustig en op loopafstand van de grachten, de negen straatjes, het Leidseplein en het Vondelpark. Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer (diverse tramhaltes op de Eerste Constantijn Huygensstraat, Kinkerstraat en Overtoom). Ook de Ring A10 is gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Entree. Ruime woon- eetkamer aan voorzijde met halfopen keuken. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur (Zanussi). Boven de keuken, een sfeervolle vide bereikbaar met design-houten trap. Trapkast met gas en elektra meters. Slaapkamer aan de achterzijde die door middel van openslaande deuren toegang tot de patio biedt. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en design radiator. C.V. kast met wasmachine/droger aansluiting.


Bijzonderheden:
- Aantrekkelijk appartement in de zeer gewilde Helmersbuurt.
- 2 kamer appartement (ca. 69 m², exclusief de vide).
- Gelegen op eigen grond.
- Professionele gezonde VVE.
- Servicekosten € 80,25 per maand.
- Tuin van (circa 8 m²).
- Vide.
- Vloerverwarming.
- Gehele woning voorzien van inbouwspots.
- Electra: 7 groepen + aardlekschakelaar.
- C.V. ketel. (Merk Intergas HR 2009).
- Oplevering in overleg.


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!