+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Brederodestraat 32 H, AMSTERDAM

Brederodestraat 32 H, AMSTERDAM Woonoppervlakte 125 m2
€ 1.030.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in centrum
  • in woonwijk

Omschrijving

Zeer charmant en ruim dubbel benedenhuis gelegen op eigen grond van ca. 125 m² met tuin gelegen op het noordwesten in de populaire Helmersbuurt.

Het appartement is door de ligging, de gunstige indeling en de tuin uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. Bij het entree is een praktische ruimte die groot genoeg is om een kinderwagen uitgeklapt te laten staan.
De woning is gelegen in gewilde Helmersbuurt van Amsterdam en bevind zich aan het beginstuk van de Brederodestraat, nabij het Wilhelminagasthuis en het Vondelpark. De Kinkerstraat en het Vondelpark zijn lopend te bereiken.

Er zijn voldoende scholen in de omgeving en er zijn diverse speelplekken om de hoek. In de directe omgeving zijn veel leuke trendy cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse winkels, supermarkten en delicatessenzaken in de directe omgeving (Jan Pieter Heijestraat, Kinkerstraat en de Overtoom).

Indeling:
Eigen entree, hal met toilet en een ruime berging, entree naar woonkamer met open eethoek en moderne keuken. De keuken is volledig uitgerust en heeft een kleine extra bergruimte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de serre die doorloopt naar de tuin. De tuin heeft een gezellige zithoek en een praktische schuur.

Vanuit de woonkamer kunt u de prachtige glazen trap nemen naar de eerste verdieping. Er is een grote overloop, met kasten en een werkruimte met ingebouwd bureau. De slaapkamer is aan de achterzijde van het appartement en heeft een eigen terras. Er is een goed formaat inloopkast met aparte wasruimte. Vanuit de slaapkamer, maar ook vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche, twee wastafels een ligbad en een handdoeken radiator.

Aan de voorzijde van deze verdieping vindt u een grote kinderslaapkamer, met een extra derde kleine slaapkamer aan de zijkant. Er is tevens een klein Frans balkon.

Omgeving:
De Brederodestraat is een prachtige straat gelegen in de Helmersbuurt in Amsterdam Oud-West. De woning ligt zeer centraal en op loopafstand van o.a. het Vondelpark, Museumplein, Leidseplein, Kinkerstraat, Ten Katemarkt, de Hallen en de Van Baerlestraat. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen zoals leuke boetiekjes, koffietentjes, gezellige restaurants/cafés en diverse hotspots. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit dit deel van de buurt heeft u een snelle aansluiting met de A10 en bent u binnen 15 minuten op Schiphol. Tramlijn 1 en 17 stoppen om de hoek.

Bijzonderheden:
- Eigen grond.
- Appartement voorzien van dubbelglas.
- Achtertuin op het noordwesten.
- VvE bijdrage 220,33 per maand.
- MJOP aanwezig.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!