+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Brouwersgracht 212 A, AMSTERDAM

Brouwersgracht 212 A, AMSTERDAM Woonoppervlakte 88 m2
€ 450.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan water
  • aan rustige weg
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • lift
  • mechanische ventilatie
  • rookkanaal
  • tv kabel

Omschrijving

Sfeervol wonen in een historisch monumentaal pakhuis uit de zeventiende eeuw, aan de mooiste gracht van de Jordaan en aan de zonnige kant van de gracht. Een oase van rust terwijl u midden in de stad zit.

Dit stijlvolle ruime appartement is gelegen op de tweede verdieping van het monumentale pakhuis "Het Groote Groene Hert". Het betreft een kleinschalig en goed onderhouden complex met lift, een fietsengang en washok voor gemeenschappelijk gebruik (indien gewenst). Het pand is goed onderhouden (valt onder Monumentenwacht) en heeft een vereniging met een gedegen boekhouding en onderhoudsplan.

De authentieke uitstraling van het appartement wordt gecreëerd door de monumentale balken, de mooie stenen muren en de sfeervolle open haard in de woonkamer. De gedeelde loggia zorgt voor extra daglicht, naast het licht dat de authentieke boogramen verschaffen.

De open Poggenpohl keuken dateert uit 2011 en heeft een ruime vriezer ingebouwd, evenals een ingebouwde vaatwasser, een fornuis met speciale wok pit, een Gaggenau stoomoven, een Qooker en een prachtige, in het aanrechtblad geïntegreerde, afzuigkap. Opbergruimte is er ruim voldoende.

De gang richting de slaapkamer biedt een spiegel schuifkast voor jassen en accessoires enerzijds en anderzijds een extra kast voor bijv. vazen en keuken apparaten. Daarnaast is er een grote voorraadkast, een toilet met fonteintje en een kast met Hoge rendementsketel (uit 2010).

De ruime slaapkamer heeft een dressoirkast over de gehele breedte, hetgeen veel opbergruimte biedt, terwijl het daglicht toch door de ramen naar binnen stroomt. Rondom de grote inloopkast zijn boekenplanken gemaakt. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, een separate douche en een ligbad, alles in optimale staat.

Gezien de voormalige bestemming als pakhuis is de plafondhoogte gemiddeld 2,10 meter. De charme van de plafondbalken in zicht, is echter goed behouden.

Indeling: Entree, hal met kastenwand, toilet en fonteintje, nieuwe woon-keuken (Poggenpohl 2011) voorzien van Gaggenau stoomoven, Atag wokbrander, Siemens vaatwasser, in werkblad geïntegreerde afzuigkap, Quooker, vriezer en koelkast, woonkamer, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, ruime slaapkamer met inloopkast. Op de begane grond bevindt zich de berging / box.

Ligging:
De ligging van het appartement is op een triple-A locatie in de Jordaan. De Haarlemmerdijk en -straat bevinden zich op loopafstand, evenals De Negen Straatjes, het Centraal Station en het Westerpark.
Door de ligging is de woning ook uitermate geschikt als pied à terre.


Bijzonderheden:
- Goed onderhouden Rijksmonument op Eigen Grond
- woonoppervlak circa 88 m2
- prive berging van circa 6 m2 op begane grond
- Gezonde en actieve VVE
- servicekosten 171 euro per maand.
- Het pand is uitgerust met lift.
- Deels dubbele beglazing
- Warm water en verwarming middels eigen CV-installatie; Intergas 2010
- Gezamenlijke fietsenstalling
- oplevering in overleg.


Aantal kamers:
1 slaapkamer, 1 woonkamer met open woonkeuken.


Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem. Voor meer informatie zie www.cition.nl


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!