Burgemeester Hogguerstraat 505

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Galerijflat
Bouwjaar
1965
Verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Comfortabel wonen in dit lichte vier kamer appartement met prachtig uitzicht over de Sloterplas.
Heerlijk rustig wonen, omgeven door groen, op slechts twintig minuten fietsen van het bruisende stadsleven van Amsterdam. Een ruim bemeten woning van circa 78m² op de derde verdieping in een goed onderhouden complex. Het grote balkon (circa 12m²) over de gehele breedte, ligt op het Westen, waar je heerlijk kunt genieten van de avondzon en de vier jaargetijden.

Het complex telt ... Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften. De bergingen bevinden zich op de begane grond. Het complex is gebouwd in 1965, beschikt over een actieve huismeester en is op een zeer aantrekkelijke locatie gelegen: het grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.

Indeling:
Het appartement heeft de volgende indeling:
Galerij met meterkast, entree met gang, hal met toegang tot alle vertrekken. De vertrekken bestaan uit een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken, een badkamer, een separaat toilet in de hal. Daarnaast is er een zonnig balkon op het westen gelegen en een berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Het gehele appartement bestaat uit circa 78m².
- In de onderbouw van het complex is een berging gelegen circa 6m².
- lift aanwezig.
- VvE kosten € €257,08 ,- per maand. (€172,08 servicekosten én € 85,- voorschot stookkosten).
- Eenmaal per jaar worden de maandelijkse gebruikte stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten.
- Warm Water: Middels de centrale voorziening.
- Balkon op het westen van 12m² met uitzicht over de Sloterplas en ligt over de gehele breedte
van het appartement.
- Gezonde professionele VvE door firma Intrema.
- Erfpacht € 97,27 per jaar, betreft periode 01-01-2021 t/m 31-12-2025
- Oplevering in overleg.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De canon voor deze woning bedraagt thans € 95,27 per jaar. De canon kan voor het eerst worden herzien op 31-12-2035, de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1994 zijn van kracht. De canon wordt 5-jaarlijks geïndexeerd.

Ligging:
De locatie maakt deze woning uniek. Direct gelegen aan de Sloterplas en het Sloterpark, waar het heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen is.
Het Sloterparkbad en het gezellige stadsstrand "Sloterstrand" met restaurant en terras, liggen op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op Plein 40-45.
De wijk Slotermeer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (A4, A9 en A10) bevinden zich op korte afstand. In nog geen 15 autominuten ben je op Schiphol. In deze wijk wordt laagbouw afgewisseld met hoogbouw met daar tussen veel groenvoorzieningen.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness