+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Churchill-laan 254 I, AMSTERDAM

Churchill-laan 254 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 105 m2
€ 549.500 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • frans balkon

Omschrijving

Een rustig en luxe appartement (Stadsmonument sinds 2012) op de 1e verdieping van circa 105m² gelegen aan de prachtige Churchill-laan gelegen in de Rivierenbuurt. Liggend om de hoek van de Scheldestraat en Maasstraat en op loopafstand van De Pijp en de Apollolaan, met leuke winkels, cafés, restaurants en openbaar vervoer. De woning is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen, winkels (Scheldestraat en Ferdinand Bolstraat), openbaar vervoer (tramlijnen 12, 25 en bus 15) en NS-station RAI.

Brede trottoirs, fietspaden, veel groen, ruimte en hoge bomen zijn slechts enkele kenmerken van de omgeving. De ingang van het appartement zit op de eerste verdieping en die is te bereiken per trap.
Bij binnenkomst is een hal waaraan de rechterzijde twee slaapkamers bevinden. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren die toegang verlenen tot het balkon. Het balkon is 4.41m breed en kijkt neer op de Churchill-laan. Aan de linker kant na entree bevinden zich de WC en badkamer. De badkamer en WC beschikken beide over een wasbak. De badkamer is ruim en mooi afgewerkt. Hier vindt u een design wastafelmeubel en douchecabine.

Aan het einde van de hal is er aan de linkerzijde een grote slaapkamer voorzien van nieuwe vloerbedekking in 2016. Deze slaapkamer is 17.42m² en beschikt over twee inbouwkasten. Bij binnenkomst loopt u na de twee kamers aan de rechterzijde de woon/eetkamer binnen. Bij binnenkomst woonkamer is aan de rechterzijde een uitzicht op de Churchill-Laan en aan de andere kant zit een balkon. Het balkon is 3.70m² breed en er komt overdag genoeg zon. De keuken zit direct aan de eetkamer vast en is bij eerdere aankoop helemaal gerenoveerd. Er is aansluiting voor een wasmachine in de keuken.
Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten vloer van duurzame kwaliteit welk zeer recent opnieuw is geolied en behandeld. Verder beschikt het over hoge plafonds en hoge ramen waardoor er veel lichtval is in het huis. Muren en plafonds z.g.m. opnieuw geschilderd.

De bergruimte bevindt zich op de vierde verdieping. Deze is te bereiken door bij entree meteen de deur links binnen te stappen. Op de vierde verdieping bevinden zich vier bergruimtes. De beschikbare bergruimte is ca.8,22m²

Aantal kamers:
4 kamers, waarvan 3 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca.104,5m²
- Balkon voor en achter gezamenlijk ca.9m²
- Berging ca.8m²
- Bouwjaar 1927 /1928
- Servicekosten € 150,- per maand
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
- Erfpacht € 1.411,44 per jaar tot 30-11-2052
- Actieve Vereniging van Eigenaars
- Cv-ketel merk Remeha Avanta 28C jaartal 2010


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!