+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Churchill-laan 31 A 3, AMSTERDAM

Churchill-laan 31 A 3, AMSTERDAM Woonoppervlakte 137 m2
€ 615.000 k.k.
6 Kamers 5 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • vrij uitzicht
  • tv kabel

Omschrijving

-


**************STATISTISCHE AANMELDING OBJECT IS REEDS VERKOCHT ********************


Te RENOVEREN anderhalf dubbel bovenhuis met veel mogelijkheden aan de statige Churchill-laan gelegen in de Rivierenbuurt - Zuid. Het anderhalve dubbele bovenhuis is 137 m² groot en beschikt over een balkon op het Zuiden, en vijf slaapkamers.

De woning ligt aan de Churchill-laan op het gedeelte tussen het Victorieplein en de Waalstraat. Om de hoek ligt het Merwedeplein.Tegenwoordig wonen hier vele gezinnen. Kinderen kunnen hier nog rustig op het grasveld spelen.

Winkels zijn in de nabijheid te vinden aan onder andere de Rijnstraat, de Maasstraat en de Scheldestraat. Ook een diversiteit van horecagelegenheden liggen verspreid over de buurt. Het dichtstbijzijnde park is het Martin L. Kingpark aan de Amstel, welke op circa 5 minuten loopafstand is gelegen.

De bereikbaar is goed. Met de auto is de ring snel te bereiken via afslag RAI (S109) en afslag Amstel (S111). Diverse opstapplekken voor de tram liggen in de buurt (lijn 4, 12 en 25). Het Amstelstation ligt op loopafstand. De ligging is ideaal om snel in het centrum te komen of om snel buiten Amsterdam te gaan.

Indeling: Via het open portiek is het entree op de eerste verdieping te bereiken. Het EIGEN entree geeft toegang tot de trapopgang naar de derde verdieping.

Derde verdieping: Ruime overloop met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer en een slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over veel lichtinval. Aan de achterzijde is de keuken gelegen. Tevens liggen de twee overige slaapkamers op deze verdieping aan de achterzijde. Via één van deze slaapkamers en de keuken is het balkon op het Zuiden te bereiken. De badkamer en het separate toilet is in het midden van de woning gesitueerd. Vanuit de overloop is middels een vaste trap de vierde verdieping te bereiken.

Vierde verdieping: Overloop met toegang tot de berging en toegang tot een ruime slaapkamer.

Vliering: Nadat de nieuwe splitsingsakte is goedgekeurd krijgt u de mogelijkheid om de vliering (het gedeelte dat boven het appartementsrecht ligt) te verwerven.

Het betreft een voormalige huurwoning welke intern gerenoveerd dient te worden.

Omgeving:
Winkels zijn in de nabijheid te vinden aan onder andere de Rijnstraat, de Maasstraat en de Scheldestraat. Ook een diversiteit van horecagelegenheden liggen verspreid over de buurt. Het dichtstbijzijnde park is het Martin L. Kingpark aan de Amstel, welke op circa 5 minuten loopafstand is gelegen.


Bereikbaarheid:
Met de auto is de ring snel te bereiken via afslag RAI (S109) en afslag Amstel (S111). Diverse opstapplekken voor de tram liggen in de buurt (lijn 4, 12 en 25). Het Amstelstation ligt op loopafstand. De ligging is ideaal om snel in het centrum te komen of om snel buiten Amsterdam te gaan.


Bijzonderheden:
- Te renoveren appartement.
- 5-kamerappartement verdeeld over 1,5 woonlaag.
- Erfpacht is afgekocht tot 28-02-2055.
- Professionele VvE (de Roos) bestaat uit 80 leden.
- VvE bijdrage 2018 €148,64 per maand.
- Gelegen op de 3e en 4e verdieping.
- 3e verdieping heeft een balkon op het zuiden.
- CV installatie merk en type Remeha Calenta bouwjaar 2011.
- Gelegen op erfpachtgrond (gemeente Amsterdam), deze is afgekocht tot 2055.
- De woning wordt verkocht met een ouderdomsclausule.

**************STATISTISCHE AANMELDING OBJECT IS REEDS VERKOCHT ********************

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!