Cornelis Trooststraat 83 II

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1906-1930
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Dit ruime 3 kamer appartement van 57m² met vrij uitzicht ligt in één van de meest gewilde buurten van Amsterdam, De Pijp (stadsdeel Zuid).

Het appartement ligt midden in de bruisende Pijp op eigen grond! Om de hoek van de Ferdinand Bolstraat, Ceintuurbaan en Hobbemakade. En op steenworp afstand van het Museumplein, Albert Cuypmarkt en het Vondelpark. Een gigantisch en gevarieerd aanbod van restaurants en cafés is op loopafstand. Voor uw boodschappen hoeft u ook nooit ver weg, te ... pen hoeft u ook nooit ver weg, te voet bent u binnen een minuut bij AH Cornelis Troostplein.

Bereikbaarheid:
Met de Noord-Zuidlijn bent u binnen no-time op Amsterdam Centraal of Station Zuid. Door de tram (lijn 3, 12 en 24) hoeft u nooit ver te lopen. Door de centrale ligging van appartement bent u met de fiets binnen 10 minuten op Amsterdam Zuid, in het Oosterpark, P.C. Hooftstraat en op de Dam. En met de auto is het maar een paar minuutjes naar de A10 en A2. Vanaf Schiphol bent u met het OV in 20 minuten weer thuis.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree en trappenhuis, entree tweede verdieping. Ruime woonkamer met heerlijk zonnig balkon op het zuiden aan de voorzijde. De woonkamer heeft drie ramen breed uitzicht over het Cornelis Troostplein en de Vredeskerk. Zowel de eetkamer als de keuken hebben toegang tot het balkon aan de achterzijde. Via de eetkamer met handige inbouwkasten heb je ook toegang tot met WC met douche. De meterkast is op de gang.

VvE:
De actieve VvE bestaat uit 4 leden en wordt professioneel beheerd door Centraal Huizen Beheer. De servicekosten bedragen € 80,- per maand.

Grond:
Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

Bijzonderheden:
- Aantrekkelijk appartement in de zeer gewilde Pijp
- 3 kamer appartement (ca. 57m²).
- Gelegen op eigen grond.
- Fundering begin 2000 vernieuwd.
- 2 balkons
- Professionele gezonde VVE.
- Servicekosten € 80,00 per maand.
- Warm water middels geiser merk Bosch (20 jaar oud) laatste onderhoud 2016.
- Oplevering in overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.

Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per

e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness