+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Cruquiuskade 109, AMSTERDAM

Cruquiuskade 109, AMSTERDAM Woonoppervlakte 116 m2
€ 449.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan water
  • aan rustige weg
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • schuifpui
  • lift
  • mechanische ventilatie
  • buitenzonwering
  • tv kabel

Omschrijving

Modern, zonnig en ruim opgezet 3-kamer appartement van circa 116 m² met een geweldig uitzicht over de Nieuwe Vaart!

Het appartement op de 3e verdieping, is gelegen op eigen grond en via de kleurige entree met een lift of via de trap bereikbaar.

De kamers aan de waterzijde van het appartement hebben schuifpuien, welke lopen over de gehele breedte en hoogte. Deze prachtige glasoppervlakten geven een magnifiek uitzicht over het water en de stad en creëren een gevoel van 'altijd buiten' zijn. De schuifpuien zijn gesitueerd op het zuiden.

Indeling
Centrale entree, ingang op 3e verdieping, royale woonkeuken met 'Doimo Cuicine' keuken. De keuken beschikt over Atag inbouwapparatuur waar onder een 5 pits gasfornuis met wokbrander en brede afzuigkap, afwasmachine, koelkast en vrieskast. De woonkeuken staat in directe verbinding met de woonkamer.
Twee slaapkamers, waarvan een van de slaapkamers beschikt over een opbergruimte. Ruime badkamer met extra lang en diep ligbad, douche en wastafelmeubel. Separaat toilet en inpandige ruimte met opstelplaats voor wasmachine en -droger alsmede c.v.-installatie en unit voor balansventilatie en HR warmteterugwinning. Berging in de onderbouw.

Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 116 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte ca. 7 m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte 0 m²
Gebruiksopp. externe bergruimte ca. 7 m²

Aantal kamers
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers.

Het appartement grenst aan de achterzijde aan het Funenpark, welke twee architectuurprijzen heeft ontvangen. Vanuit de hangmat heeft men uitzicht over de monumentale korenmolen De Gooyer en het proeflokaal van brouwerij 't IJ. Op loopafstand bevinden zich Artis, de Dappermarkt, het Tropenmuseum en het Oosterpark.

De omgeving van de Oostelijke Eilanden heeft diverse vele winkels voor de dagelijkse boodschappen. Favoriete eetgelegenheden in de buurt zijn onder andere restaurant het Pompstation en cafe Roest. In de steeds populair wordende Czaar Peterstraat vindt u naast gezellige cafeetjes en restaurantjes ook diverse winkeltjes.
In de directe omgeving zijn enkele (basis)scholen en kinderdagverblijven.

De bereikbaarheid met de auto, via de Ring A10 afslag S114, is goed en de haltes van bus 22 en tramlijn 10 liggen op loopafstand. Fietsend staat men met circa tien minuten bij het Centraal station of de Albert Cuypmarkt.

Bijzonderheden
- Gelegen op eigen grond, opgeleverd in 2005,
- Gehele appartement voorzien van houten, brede vloerdelen,
- Design radiatoren,
- Houten binnen kozijnen,
- Buitenzonwering middels RVS schuifpanelen,
- Videofoon systeem,
- Servicekosten per maand € 148,00,
- Energielabel A,
- Door de energiezuinige bouw zijn niet alleen de maandelijkse energie- en stookkosten laag te noemen, maar is het appartement ook 'stil' vanwege de goed isolatie.

Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem; er geldt geen wachtlijst voor dit gebied (bron: www.cition.nl, 25-6-2015).
Binnen het complex worden van tijd tot tijd parkeerplaatsen aan bewoners te koop aangeboden.

De meetinstructie NEN-2580 is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.
Er kunnen geen rechten aan de oppervlakte ontleend worden en u bent vrij om deze na te meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!