+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

De Lairessestraat 56 III, AMSTERDAM

De Lairessestraat 56 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 155 m2
€ 1.050.000 k.k.
5 Kamers 4 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • frans balkon
  • tv kabel

Omschrijving

Prachtig en zeer ruim bovenhuis bestaande uit twee verdiepingen met een oppervlakte van maar liefst ca. 155 m² met riant dakterras aan de statige de Lairessestraat in Amsterdam Zuid.

Dit stijlvolle bovenhuis met bijzonder mooi trappenhuis is gelegen op een prachtige locatie in hartje Oud-Zuid. Door de hoge plafonds en grote raampartijen is dit een zeer ruime en lichte woning. Er zijn nog veel originele kenmerken terug te vinden in de woning zoals het mooie trappenhuis, ornamenten plafonds.

Indeling:
Centrale opgang naar de derde verdieping; entree woning; hal, toilet, hoogstaande Italiaanse keuken (Varenna) met ingebouwde toestellen van Gaggenau inclusief ingebouwd koffieapparaat. De indeling van de keuken en woonkamer zorgt voor een bijzonder gezellig gevoel.
Deze semi-open keuken heeft openslaande deuren naar de riante woonkamer waar een werkende open haard aanwezig is. Balkon aan de achtergevelzijde alsmede een riante slaapkamer.

Interne trap naar de bovengelegen verdieping met drie slaapkamers met ingebouwde kasten en bureaus. De badkamer is voorzien van een ligbad en een tweede toilet. Toegang tot het privé dakterras.

Oppervlakte:
Derde verdieping circa 92,40 m²
Vierde verdieping circa 62,5 m²
Totaal circa 154,90 m²

Balkon circa 8,30 m²
Dakterras circa 26,4 m² (Conform NEN2580)

Onderhoud:
Klassiek goed onderhouden pand.

Bouwjaar:
1913

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam, sectie U, nummer 10824, index A3.

VvE:
Bestaat uit drie leden.
De maandelijkse servicekosten bedragen € 110,00

Omgeving:
Gelegen in stadsdeel Zuid in het Museumkwartier, op steenworp afstand van het Museumplein, het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw. Op loopafstand van het Vondelpark.
De gezellige winkels en horecagelegenheden liggen om de hoek aan de Cornelis Schuytstraat en de Beethovenstraat.
De woning is zeer goed bereikbaar middels het openbaar vervoer, tram 16 en diverse buslijnen stoppen voor de deur.

Straatnaamverklaring:
De Lairessestraat (Oud-Zuid). Gerard de Lairesse (1641 – 1711) schilder van allegorieën, wand- en plafondschilderingen. Hij kwam in 1667 vanuit Luik naar Amsterdam. In 1707 verscheen zijn 'Groot schildersboek'.

Bijzonderheden:
-Statig pand
-Grote oppervlakte van circa 155 m²
-Luxueus keuken
-Dubbele beglazing
-Dakterras van ca. 26,4 m²
-Luxe lounge meubel voor het dakterras
-Erfpacht canon € 468,73 per jaar.
-VVE kosten € 110,00
-Nen 2580 meetrapport in het dossier
-Bezichtiging op zaterdag mogelijk in overleg

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!