+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Des Presstraat 4 h, AMSTERDAM

Des Presstraat 4 h, AMSTERDAM Woonoppervlakte 135 m2
€ 749.500 k.k.
5 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

OPENHUIS donderdag 31 maart tussen 16.30 - 17.30 uur en vrijdag 1 april tussen 9.00 -10.00 uur.

Dit charmante en met liefde voor detail onderhouden dubbel benedenhuis met tuin op het westen en veel originele details is gelegen in het populaire stadsdeel Oud-Zuid.

Voor het winkelen kunt u onder andere terecht op de Van Baerlestraat, de Cornelis Schuytstraat, maar ook de supermarkten zijn volop vertegenwoordigd. Mocht u even geen zin hebben om zelf te koken, dan zijn er genoeg leuke café's en restaurants te vinden.
Op loopafstand ligt het Vondelpark, waar het altijd heerlijk toeven is en het Museumplein ligt op fietsafstand.

De bereikbaarheid is goed. De haltes van het openbaar vervoer naar alle windrichtingen bereikt u binnen een minuut lopen. Met de auto rijdt al binnen vijf minuten op de ringweg A10.

INDELING:

Begane grond / souterrain: entree, royale hal, toegang tot de slaapvertrekken. 1 slaapkamers voorzien van ruime kasten. De achter slaapkamer geeft toegang tot de tuin op het westen (avondzon).De slaapkamers hebben via de hal toegang tot de badkamer met wc, douche en ligbad. Tevens is er in de hal een separate berg/kastruimte met wasmachineaansluiting aanwezig.

Eerste verdieping: overloop, hal met garderobe en toilet, grote woonkamer met extra hoge plafond (ca. 2,99m) aan de woonkamer bevindt zich een serre die ook als werkruimte gebruikt kan worden. Via de woonkamer heeft u toegang tot de ruime keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur.

Aantal kamers
4 kamers, waarvan 2 slaapkamers.

Buitenruimte
Tuin van ca. 20 m² op het westen.

Bijzonderheden
- Tuin op het westen
- Woonoppervlak ca. 135 m²
- Servicekosten circa € 80,-- per maand
- Verkoop geschied onder voorbehoud gunning executeur
- Oplevering kan snel

Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Cition.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!