+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Eerste Hugo de Grootstraat 12 III, AMSTERDAM

Eerste Hugo de Grootstraat 12 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 114 m2
€ 585.000 k.k.
5 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • open ligging
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Een heel bijzonder dubbel bovenhuis van 114 m² met een grote woonkamer. Dit heerlijke lichte vier-kamer appartement ligt in de 1ste Hugo de Grootstraat, een mooie, brede en rustige straat in het leukste deel van Stadsdeel West. Het is een zijstraat van de Nassaukade en is gelegen op steenworp afstand van de Jordaan.

Ligging
De ligging van dit appartement kan als 'rustig' gekwalificeerd worden waarbij opgemerkt moet worden dat vanuit de woning men met 5 minuten lopen in "de Jordaan" staat. De Eerste Hugo de Grootstraat is een redelijk brede eenrichtingverkeer straat tussen de Nassaukade en de Frederik Hendrikstraat. In dit gedeelte van de straat zijn uitsluitend woningen, deels verhuur en deels eigenaar / bewoners. Deze buurt kenmerkt zich door de gunstige ligging en diverse faciliteiten, op loop- of korte fietsafstand bevinden zich het gezellige Hugo de Grootplein, het Westerpark, cultuurpark Westergasfabriek, het stadscentrum en natuurlijk de Jordaan. Binnen enkele fietsminuten is Centraal Station bereikbaar, diverse OV-verbindingen om de hoek en de A-10 is vanaf hier prima bereikbaar (S105, S104).

Indeling : Zie plattegrond

Aantal kamers:
4 kamers, waarvan 3 slaapkamer

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Woonoppervlak ca. 114m²
- Woning is voorzien van dubbel glas
- Servicekosten VVE € 100,- per maand
- VvE bestaande uit 3 appartementen
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie
- Cv-ketel merk Intergas jaar 2013
- Oplevering in overleg


Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!