+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Eerste Jan Steenstraat 88 I, AMSTERDAM

Eerste Jan Steenstraat 88 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 62 m2
€ 1.350 per maand
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • tv kabel

Omschrijving

Het betreft een licht, 2-kamerappartement van - ca. 62 m²
De maandelijkse huur bedraagt € 1.350,- per maand, exclusief gas/elektriciteit/water.

Bijzonderheden:

- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Huurprijs € 1.350,- per maand excl.
- Water, gas en electra dient huurder zelf aan te sluiten.
- Huurder dient zelf een vloer te leggen.
- Oppervlakte ca. 62m².
- 1 slaapkamer.
- Geen delers toegestaan.
- € 210,- contract kosten.
- € 12,- servicekosten.
- 2 maanden borg.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de rustige Eerste Jan Steenstraat in de bruisende wijk De Pijp. Gezellige cafés, terrassen en restaurantjes zijn allemaal om de hoek zoals op het Gerard Douplein. De buurt is vol met hippe winkeltjes en voor de dagelijkse boodschappen loopt u naar de speciaalzaken, supermarkt en natuurlijk de beroemde Albert Cuypmarkt. Groen vindt u in een eigen tuin en in het nabijgelegen Sarphatipark. En ook het Museumplein is op loopafstand. Kortom dit is een ideale locatie met alles binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
Het object is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Tramlijnen 3, 4, 12 en 24. Bus 246 en natuurlijk halte 'De Pijp' van de metro Noord/Zuidlijn waarmee Schiphol slechts 15 minuten verwijderd is. Daarnaast ben je binnen 10 minuten fietsen op het Centraal Station of station Amsterdam Amstel.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!