+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Eerste Schinkelstraat 5 c, AMSTERDAM

Eerste Schinkelstraat 5 c, AMSTERDAM Woonoppervlakte 41 m2
€ 239.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie

Omschrijving

Leuk, licht en goed onderhouden 2 kamer appartement met zonnig balkon op het zuiden in de populaire Schinkelbuurt Oud Zuid, gelegen op de tweede etage, om de hoek van het Vondelpark. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond. Het pand is volledig gerenoveerd in 2004.

De Eerste Schinkelstraat is een straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt, hierdoor heeft het een dorps karakter. Aan het einde van de straat is het Vondelpark aan de andere kant de Kade, hier kunt u in de zomer genieten van de recreatie scheepvaart; de Schinkel is dé vaarroute richting de Nieuwe Meer. Er is ruim voldoende winkelaanbod op loopafstand (Overtoom) en natuurlijk niet te vergeten de bruisende Amstelveenseweg waar zich de leuke restaurants en kroegen bevinden. Evenals het gezellige Hoofddorpplein.

De bereikbaarheid is goed met het openbaar vervoer (div. tram- en busverbindingen- tramlijn 2 & 16) bent u in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A9, A4, A2 binnen enkele autominuten bereikbaar (afslag S106. S107 & S108). Station Zuid WTC is op fietsafstand (ca, 10 minuten).


INDELING
Begane grond: eigen gezamenlijke, opgang eigen berging ca. 2m²

Tweede verdieping: meterkast, entree, woonkamer met balkon, via de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur en de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van meterkast en wasruimte. De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel en designradiator.

Aantal kamers
2 kamers, waarvan 1 slaapkamer.

Buitenruimte
Balkon op het zuiden ca. 3m²

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2004
- Woonoppervlak ca. 41 m²
- Actieve Vereniging van Eigenaars met professionele administrateur Totaal VvE beheer
- Servicekosten ca. € 103,35 per maand
- Eigen grond
- De woning is voorzien van dubbel glas en houten vloer
- Cv-ketel merk Remeha 2004
- Oplevering kan snel

Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!