Ferdinand Bolstraat 182 III-IV

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1906-1930
Verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Goed ingedeeld appartement van circa 123 m² met veel lichttoetreding gelegen op de bovenste twee verdiepingen van een zeer centraal gelegen pand. De woning heeft 4 goede slaapkamers en een balkon aan de voorzijde met uitzicht op het Cornelis Troostplein.

Indeling:
Eigen entree op de tweede verdieping.
Derde verdieping: hal, zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met bar, die voorzien ... die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron en 4-pitsgaskookplaat. Naast de keuken is een slaapkamer gesitueerd voorzien, van dubbel glas. Via de vaste trap naar de vierde verdieping met aan de voorzijde een ruime slaapkamer met een daklicht. In het midden treffen we de keurige badkamer met ligbad, toilet, handdoekenradiator en wastafelmeubel. Aan de achterzijde zijn twee goede slaapkamers gesitueerd.

Locatie:
Gelegen in het hartje van de gewilde Pijp om de hoek van het gezellige Sarphatipark. Hier vindt men op loopafstand alles wat Amsterdam te bieden heeft. Of het nu gaat om de alom bekende Albert Cuypmarkt, fantastische cafés, trendy restaurants, leuke eethuisjes of bijzondere winkels, en natuurlijk ook scholen/ kinderopvang. Ook verschillende musea en het Concertgebouw lonken om de hoek. Kortom de Pijp heeft voor elk wat wils.

De woning is tevens gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. Verschillende tramhaltes en met name het recent geopende Noord/Zuidlijn metrostation aan de Ceintuurbaan bevinden zich op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond.
- Bouwjaar 1905.
- Oppervlakte van ca.123 m².
- 4 Slaapkamers.
- Diversen dakramen voor extra lichtinval.
- Toestemming dakterras is reeds geregeld in de splitsingsakte.
- Hoge plafonds.
- Gehele appartement voorzien van dubbel glas.
- Cv combi ketel bouwjaar 2016.
- VvE bestaat uit 3 leden, de servicekosten VvE zijn € 207,45 per maand.
- Parkeren via het vergunningsstelsel.
- Oplevering in overleg maar kan snel.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness