+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Freule Wttewaalpad 7, AMSTERDAM

Freule Wttewaalpad 7, AMSTERDAM Woonoppervlakte 98 m2
€ 239.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • c.v.-ketel

Omschrijving

In een zeer kindvriendelijke wijk in Amsterdam west vindt u deze eengezinswoning met tuin op het zuiden. De woning is op loopafstand van sportpark De Eendracht en het stadspark De Kuil. De woning is voorzien van een lichte woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. Aan de voorkant van het huis is een stenen berging gesitueerd én heeft u een eigen parkeerplek op eigen terrein voor de deur.

INDELING
Begane grond: entree, hal met toilet, ruime en lichte woonkamer met open keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Eerste Verdieping: overloop, 2 slaapkamers. Badkamer met douchehoek, vaste wastafel een aansluiting voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping: overloop, ruim bemeten slaapkamer met voldoende bergruimte.

Aantal kamers
4 kamers, waarvan 3 slaapkamers.

Buitenruimte
Tuin van ca. 43 m² op het zuiden.

Bijzonderheden
- Eigen parkeerplaats
- Tuin op het zuiden
- Veel bergruimte
- Woonoppervlak ca. 98 m²
- Bouwjaar 1990
- De woning is voorzien dubbelglas
- Afgekochte erfpacht tot 31 januari 2040


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!