+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Gerard Doustraat 55 Bov, AMSTERDAM

Gerard Doustraat 55 Bov, AMSTERDAM Woonoppervlakte 73 m2
€ 399.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Gelegen midden in 'De Pijp" een sfeervol goed onderhouden licht 4 kamer appartement aan een leuke trendy winkelstraat met allemaal speciale winkeltjes. Alles is er voorhanden, hippe bars en restaurants, biologischse supermarkten (Marqt, Eko Plaza, Landmarkt). Het Sarphatipark is op loopafstand en de Albert Cuypmarkt is om de hoek. Het openbaar vervoer, lijn 24, bent u zo bij het Centraal Stadion en straks niet te vergeten de Noord-Zuidlijn.


3e verdieping:
Via een fraai recent geschilderde en opnieuw gestoffeerde entree bereikt u het trappenhuis dat leidt naar de 3e verdieping. U komt binnen in de ruime lichte woonkamer met een open keuken gelegen in het midden van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vriezer, koelkast, combi magnetron en afzuigkap. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De gehele verdieping is afgewerkt met een lamel parketvloer.


4e verdieping:
Via vaste trap bereikt u de overloop die toegang biedt tot 2 lichte slaapkamers afgewerkt met lamel parketvloer. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer met douche, wastafel, wc en wasmachine aansluiting en aparte kast voor de CV-ketel (2001).


Aantal kamers:
4 kamers, waarvan 3 slaapkamers

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Fundering vernieuwd
- Woonoppervlak ca.73 m²
- Energielabel C
- Servicekosten € 120- per maand
- VvE bestaande uit 3 appartementen
- Cv-ketel merk Intergas jaar 2001


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!