+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Gibraltarstraat 105 I, AMSTERDAM

Gibraltarstraat 105 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 56 m2
€ 319.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • tv kabel

Omschrijving

Licht en smaakvol afgewerkt appartement op de 1ste verdieping met 2 slaapkamers.

Dit sfeervolle appartement is gelegen in Stadsdeel West en binnen de Ring van Amsterdam. Het ligt in een levendige en populaire omgeving en op loopafstand van het bruisende Westerpark en gezellige restaurantjes. Vlakbij de nieuwe lunchroom "Samen" op de Bos en Lommerweg en café restaurant Roseval. Diverse winkels en een dagmarkt op het Bos en Lommerplein zijn op loopafstand. Binnen 10 minuten ben je in het Centrum van de stad. De verbindingen met het openbaar vervoer en de auto zijn goed.

Indeling:
Entree, hal, separaat toilet, badkamer voorzien van wastafel en douche. De woonkamer met erker is gelegen aan de voorzijde. Naast de woonkamer ligt een slaapkamer. De andere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Ook de keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een mooie keuken en wasmachineaansluiting. Via de keuken bereikt u het kleine balkon gelegen op het Westen.
Op de zolderverdieping vindt u een berging.

Bijzonderheden:
- Professionele gezonde VvE (Pro VvE beheer) bestaat uit 43 leden en beschikt over een meerjarenplan.
- Servicekosten € 76,- per maand.
- Balkon van ca. 2 m².
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15-11-2056.
- Woonoppervlakte circa 56 m².
- Bouwjaar 1937.

Bereikbaarheid:
Ook is de bereikbaarheid met de auto vanaf de ring A-10 goed via afrit S103 of S104. Daarnaast zijn er voldoende ov-verbindingen zoals trams 12 of 19 en station Sloterdijk is op 10 minuten fietsafstand snel te bereiken.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!