+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Govert Flinckstraat 142 II, AMSTERDAM

Govert Flinckstraat 142 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 103 m2
€ 515.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

RIANT DUBBEL BOVENHUIS VAN 103 M2 MIDDEN IN DE POPULAIRE PIJP EN OM DE HOEK VAN HET SARPHATI PARK. IDEAAL HUIS VOOR EEN GEZIN.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de zeer populaire wijk 'De Pijp' op steenworp afstand van de (bijna vernieuwde) Ferdinand Bolstraat. De buurt is bekend vanwege de levendige & gezellige omgeving met vele winkeltjes en leuke cafés & restaurants (o.a. Marqt en Albert Heijn) en de Albert Cuypmarkt. Slechts vijf minuten lopen en u staat in de wereldberoemde historische grachtengordel van Amsterdam. Eveneens op loopafstand ligt het Museumplein met de grote musea en het Concertgebouw.
Het is de ideale locatie, de drukte niet voor de deur maar net om de hoek.

De bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. tram- en busverbindingen) bent u in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar. Het toekomstige station "De Pijp"van de Noord/Zuidlijn ligt op een steenworp afstand van het object.

Indeling : ( Zie plattegrond )

Via de hal bereik je de grote woonkamer met open woonkeuken met de benodigde apparatuur waaronder 5 pits gasfornuis met wok-brander, afzuigkap en vaatwasser, op deze etage bevindt zich ook de moderne badkamer met wastafel met spiegelkast, douche, toilet en wasmachine opstel plaats.

De derde woonlaag bereikt u via de trap hier bevinden zich 2 grote slaapkamers, deze etage leent zich ervoor om nog drie slaapkamers te creëren


Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamer

Bijzonderheden:

- Eigen grond.
- Fundering vernieuwd.
- Woonoppervlak ca. 103 m².
- Servicekosten VVE € 69,- per maand.
- VvE bestaande uit 3 appartementen.
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie.
- Cv-ketel Remeha Calanta uit 2012.
- Mogelijkheid tot het creëren van een balkon op de derde verdieping.
- Oplevering in overleg.

VVE:
Eigendomsaandeel: 46/100
Stemaandeel: 1 van de drie stemmen
Servicekosten: € 69,= per maand


Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!