+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Graaf Aelbrechtlaan 6, AMSTELVEEN

Graaf Aelbrechtlaan 6, AMSTELVEEN Woonoppervlakte 117 m2
€ 725.000 k.k.
6 Kamers 5 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • open ligging
  • in bosrijke omgeving
  • c.v.-ketel
  • buitenzonwering
  • tv kabel
  • alarminstallatie

Omschrijving

Uniek en goed onderhouden woonhuis met vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Het woonhuis is gelegen in een van de mooiste lanen van Amstelveen. Het huis heeft geen overburen en daardoor een volledig"vrij" uitzicht aan de voorzijde op het parkje en de ventweg. Door de diepe tuinen van de achterburen (Bergenvaarderstraat) heeft de woning aan de achterzijde ook een volledig vrij uitzicht.

Ligging:
Het woonhuis ligt in de kindvriendelijke wijk 'Elsrijk', de meest gewilde wijk in Amstelveen. De Graaf Aelbrechtlaan is een rustige, kindvriendelijke zijstraat van de Keizer Karelweg. Winkelcentrum 'Het Stadshart' is op enkele minuten afstand, evenals het busstation van Amstelveen en overige belangrijke voorzieningen zoals de bibliotheek en de schouwburg. Ook het Oude Dorp met gezellige horeca, en de winkels op de Amsterdamseweg, zijn op loopafstand.
De oprit naar de A9 ligt op enkele minuten afstand, maar wel ver genoeg om geen overlast te bezorgen. Indien u behoefte heeft aan rust en natuur dan bent u in een mum van tijd in 'Het Amsterdamse Bos', 'De Poel' of in een van de nabijgelegen Heemparken. Hockeyvelden, tennisbanen en overige sportfaciliteiten zijn makkelijk en veilig te bereiken per fiets via het 'Zwarte Pad' en met de auto.

Indeling:
Entree, tochtportaal met inbouw garderobekast, hal, elektrakast, ruim toilet met fonteintje. Woonkamer van voor naar achter met aan de voorzijde een erker. De erker aan de voorzijde is voorzien van geel witte markiezen. De woonkamer heeft een open haard en openslaande deuren naar de zonnige tuin. Open keuken aan de achterzijde met inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Ruime tuin met ruime schuur voorzien van elektra. De tuin heeft een achterom.

Eerste verdieping:
overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde, badkamer in het midden bestaande uit douche/ligbad, dubbele wastafel en toilet. Masterbedroom aan de achterzijde en nog een slaapkamer aan de achterzijde. Balkon over de gehele breedte aan de achterzijde.

Tweede verdieping: Beslaat 1 grote ruimte en heeft 2 dakkapellen.

Bijzonderheden:
- Vrij uitzicht aan de voor en de achterzijde.
- Ruim opgezette, goed ingedeelde woning.
- Royale living en 5 slaapkamers.
- Luxe badkamer met douche, bad, toilet en dubbele wastafel.
- Gehele woning voorzien van dubbel glas.
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie Remeha bouwjaar 2012.

Parkeren:
Gratis parkeren voor de deur op de openbare weg.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas nĂ¡ ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!