+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Grevelingenstraat 34 II, AMSTERDAM

Grevelingenstraat 34 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 129 m2
€ 725.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Gelegen in een van de mooiste straten van de Rivierenbuurt ,goed onderhouden dubbel bovenhuis van ca 129 M² met 3 slaapkamers en een zalig dakterras.

INDELING :
Eigen entree, keurig trappenhuis naar de tweede verdieping. Via een royale overloop heeft men toegang tot de woonkamer aan de voorzijde met een breedte van ca. 7,5 (m) en 2 originele schouwen. De woonkamer is gesitueerd op het Zuiden en is voorzien van een massieve houten vloer. Aan de achterzijde heeft men een zeer luxe Amerikaanse keuken die uitgerust is met een hardstenen aanrechtblad, dubbele spoelbak en diverse inbouw apparatuur waaronder een Boretti oven (2016) en een Siemens afwasmachine (2016) en quooker (2016). Balkon achterzijde. Tevens een gezellig eetgedeelte aan de achterzijde met mooie schouw.

Op de overloop bevindt zich een ruim toilet met de aansluitingen voor was-/droogmachine. Deze ruimte leent zich ook voor een tweede badkamer. Met een eigen binnentrap bereikt men de slaapverdieping waar zich 2 ruime en een kleinere slaapkamer bevinden. Aparte ruimte voor kleding en opslag. Zeer ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en radiator voor handdoeken. Royaal dakterras van ca. 26 m² met vergunning. Mogelijkheid voor het creëren van een tweede dakterras boven de slaapkamers.


BIJZONDERHEDEN :
- Ruim opgezette, goed ingedeelde woning
- Royale living en 3 slaapkamers
- Royaal dakterras ca.26 m²
- Luxe badkamer met douche,bad, toilet en dubbele wastafel.
- Erfpacht € 1.061,91 per jaar zal verlopen op 31 juli 2052 voorwaarden 2000
- Actieve VvE bijdrage € 108,- per maand

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!