Herschelstraat 19 I

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1930
Verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Heerlijk volledig gerenoveerd familiehuis van ca. 116 m² met eigen entree, een royale woonkamer met aangrenzend terras, 4 slaapkamers en een groot zonnig dakterras van ca. 20 m². De woning is bijzonder sfeervol door diverse originele details. Het gehele appartement is volledig verbouwd in 2020 waardoor u de woning zo kunt betrekken.

Ligging:
De woning is gelegen in het geliefde stadsdeel de Watergraafsmeer, op loopafstand van de Middenweg, Linnaeusstraat, Park Frankendael en ... at, Park Frankendael en het Flevopark. Ruim opgezet en zeer kindvriendelijk door de zeer brede trottoirs en royale groenstroken. In de buurt zijn verschillende goede scholen, speeltuinen en diverse sportfaciliteiten aanwezig. Tevens is de woning gunstig gesitueerd t.o.v. het openbaar vervoer (tram, trein en bus) en de uitvalswegen (A1, A2 en A10).

Het appartement aan de Herschelstraat ligt in een rustige straat met diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand; het Christiaan Huygensplein en de Hogeweg voor de dagelijkse boodschappen en de Middenweg met zeer divers winkelaanbod op nog geen 5 fietsminuten. Iets verderop gelegen is het moderne winkelcentrum Oostpoort waar u terecht kan voor commercieel vertier.
De groene omgeving biedt voor de jongsten onder ons meerdere speelpleintjes in de buurt; kinderboerderij 'De Werf' is op loopafstand. Er zijn diverse basisscholen in de wijk waaronder de hoog aangeschreven basisschool 'De Vijfde Montessori school' en verschillende kinderopvangmogelijkheden.

Wandelen en/of sporten kan in het prachtige park Frankendael en er zijn op zeer korte afstand diverse sportfaciliteiten zoals de bekende Jaap Eden schaatsbaan, tennisvereniging 'Linnaeushof', diverse voetbalverenigingen, de fullservice health club 'Sportsworld Amsterdam', sportfondsenbad Amsterdam oost en een atletiekvereniging en een hockeyclub.

Indeling:
Begane grond: eigen entree naar de eerste verdieping: overloop met toilet en garderobe. Vanuit de overloop komt u in de woonkamer met de prachtige open keuken voorzien van spoeleiland en alle denkbare inbouwapparatuur, vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar het terras.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot alle vertrekken, drie ruime slaapkamers waarvan een met een ruime op maat gemaakte inloopkast, de praktische badkamer is voorzien van een handdoeken radiator, dubbele wastafel, regen douche en toilet.

Derde verdieping: Prachtige vaste trap naar de ruime overloop met aansluiting voor wasmachine en droger. 4e Slaapkamer met airconditioning, openslaande deuren en een waanzinnig dakterras aangelegd met vergunning.

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerd appartement.
- Eigen opgang.
- Veel privacy.
- Het gehele appartement bestaat uit circa 116 m².
- Ruime slaapkamer op de topverdieping met airconditioning.
- Geïsoleerde vloeren op de 1e en 2e etage met magnesiet.
- Grote slaapkamer met airconditioning en toegang tot dakterras van circa 20 m².
- Servicekosten € 125,- per maand. 
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie Remeha Tzerra 2019.
- Ruim dakterras met vergunning aangelegd.
- Gezonde VvE bestaande uit 9 leden.
- Erfpacht is afgekocht tot 31 oktober 2054.
- Oplevering in overleg.
- Project notaris Kasper notariaat.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness