Hondecoeterstraat 30 III

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1913
Verdiepingen
1
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Zeer licht appartement van ca. 145m² met authentieke details en hoge plafonds op de derde en vierde verdieping met twee keukens en een dakterras.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Hondecoeterstraat en heeft een centrale ligging ten opzichte van het Museumplein, de Pijp en de Beethovenstraat en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving vindt u uitstekende winkels, restaurants, het Concertgebouw, Museumplein met de diverse musea, openbaar vervoer en een ... aar vervoer en een parkeergarage. Het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat zijn slechts enkele minuten lopen. Dit is wonen op stand in een prettige woonomgeving!

Indeling: Zie plattegronden.

Derde verdieping:
Entree op de derde verdieping, hal, toilet met fontein (met mogelijkheid voor een tweede badkamer/douche), berging, woonkamer ensuite met openslaande deuren naar het Franse balkon aan de voorzijde en het balkon over de gehele breedte aan de achterzijde. De moderne woonkeuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur o.a. een 6-pits kookplaat, oven/magnetron, afzuigkap, vaatwasser en een losse koel-/ diepvriescombinatie. Aan de achterzijde bevindt zich nog een aparte werk-/tv- kamer met eveneens openslaande deuren naar het balkon.

Vierde verdieping:
Overloop, moderne badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, kast en wastafel, ruime berging met meterkast en wasmachine/droger aansluiting. Twee slaapkamers, waarvan de master bedroom (met vaste kledingkasten) buitengewoon royaal is en voorzien van een extra keuken. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar de dakopbouw welke toegang geeft tot het fraai aangelegde dakterras van ca. 39 m². Het dakterras is voorzien van verlichting (rondom) en een aansluiting van water.

Bijzonderheden:
- Eigen grond.
- Actieve VvE met MJOP.
- VvE bijdrage € 163,- per maand.
- Gelegen op de 3e en 4e verdieping.
- CV installatie merk en type Remeha Tzerra bouwjaar 2019.
- 3e verdieping achterzijde ruim balkon op het westen en klein balkon voorzijde op het oosten.
- Originele details.
- Dakterras.

Bereikbaarheid:
Met het openbaar vervoer (Tramlijnen: 3, 5, 12, en 24 + streekvervoer vanaf het Concertgebouw) en de auto ringweg A10 is het appartement uitstekend bereikbaar.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness