+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Hugo de Grootkade 46 0, AMSTERDAM

Hugo de Grootkade 46 0, AMSTERDAM Woonoppervlakte 48 m2
€ 265.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan water
  • aan rustige weg
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Wonen aan het water, een tuintje en op loopafstand van de Jordaan...?

Leuk en heerlijk licht 2-kamer appartement van ca 48 m² met wijds uitzicht op de gracht gelegen op de parterre van een op EIGEN GROND gelegen goed onderhouden pand in Amsterdam West, Fredrik Hendrikbuurt.

Vanuit de zonnige woonkamer heeft men een geweldig uitzicht op het punt waar de Hugo de Grootgracht en de Da Costagracht samenkomen. De Hugo de Grootgracht mondt uit op de Kostverlorenvaart welke een doorgaande vaarroute is. Op een warme zomerdag is het heerlijk vertoeven in de achtertuin waar het zonlicht wordt gefilterd door enkele bomen en struiken.

Het appartement is gunstig gelegen, met circa 6 minuten fietsen ben je bij De Westerkerk, de Foodhallen of in het Vondelpark. In de nabije omgeving zijn allerhande winkels voor de dagelijkse boodschappen, delicatesse zaken, horecagelegenheden en restaurants te vinden.

Bereikbaarheid:
Goed gelegen ten opzichte van eigen- en openbaar vervoer en uitvalswegen. De haltes van tramlijnen 3, 12, 13 en diverse buslijnen zijn op loopafstand en via de S105 is de ringweg A10 te bereiken.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel (volgens informatie site: per 1 mei 2016 wachtlijst ca 5 maanden). Voor de laatste update verwijzen wij graag naar website van de Gemeente Amsterdam.

Indeling:
Eigen entree, halletje met ruime bergkast waarin de meters zitten alsmede de aansluiting voor een wasmachine. Woonkamer met open keuken met losstaande koelkast en afwasmachine. Royale slaapkamer met toegang tot tuin en badkamer welke is voorzien van toilet, douche en wastafel. De slaapkamer is afgescheiden van de woonkamer middels klassieke en-suite deuren. Beschutte tuin.

VvE:
Het betreft de Vereniging van Eigenaars Hugo de Grootkade 46. De maandelijkse servicekosten bedragen € 70,00.

Bijzonderheden:
- eigen grond,
- gerenoveerd in 2008 (w.o. elektrische installatie, waterleidingen, div. kozijnen, sanitair),
- schilderwerk voor- en achtergevel gehele pand 2013,
- niet bewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing,
- voorbehoud gunning verkoper.

Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 48 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0 m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte ca. 16 m²
Gebruiksopp. externe berging ca. 0 m²

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!