+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

IJdoornlaan 1459 A, AMSTERDAM

IJdoornlaan 1459 A, AMSTERDAM Woonoppervlakte 57 m2
€ 319.500 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel
  • lift

Omschrijving

Langs de IJdoornlaan en in het verlengde van het winkelcentrum Banne Centrum bieden wij aan, een fantastisch nieuwbouwappartement met terras en berging op steenworp afstand van de Noord/Zuidlijn. Het appartement is al voorzien van een lichte vloer, afgewerkte en geschilderde muren en een moderne keuken.

Bereikbaarheid:
Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A10 (s117). De bushalte voor de deur brengt je naar de Noord/Zuidlijn. De Noord/Zuidlijn is ook op de fiets binnen 5 minuten te bereiken.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree, trappenhuis en liftinstallatie.
Eigen entree, meterkast, hal, separaat toilet. Berging voorzien van wasmachine, droger en eventuele vriezer aansluiting.
Woonkamer met moderne keuken met inbouwapparatuur. Toegang tot het ruime terras. Een slaapkamers, luxe badkamer voorzien van douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Nieuwbouw (2019)
- Berging
- Energielabel A
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-10-2067
- Stadsverwarming
- Servicekosten VvE €127,90 per maand

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van Eigenaren "Banneplein 3A" bestaat uit 42 woningen en 21 parkeerplaatsen. De VvE wordt professioneel geadministreerd door Munnik Vve Beheer.

Omgeving:
De woonblokken die op de Bannepleinstrook zijn gebouwd, zijn losse stadswoningblokken die variëren in hoogte. Om de IJdoornlaan goed te verbinden met Banne Zuid, worden tussen de nieuwe woonblokken vier openbare groene verbindingszones aangelegd. Die bieden extra doorgang van en naar de IJdoornlaan en het Banneplein. De woonblokken hebben entrees aan de IJdoornlaan, aan de woonstraat en aan de groene tussenzones. De parkeervoorziening voor bewoners is gedeeltelijk inpandig gerealiseerd.
Dit appartement heeft een eigen parkeerplaats.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!