IJdoornlaan 1461 D

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
2019
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Langs de IJdoornlaan en in het verlengde van het winkelcentrum Banne Centrum bieden wij aan, een fantastisch nieuwbouwappartement met balkon, eigen parkeerplaats in de parkeergarage en berging in de onderbouw op steenworp afstand van de Noord/Zuidlijn. Het appartement is al voorzien van een lichte vloer, afgewerkte en geschilderde muren en een moderne keuken.

Bereikbaarheid:

Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A10 (s117). De bushalte voor de deur brengt ... deur brengt je naar de Noord/Zuidlijn. De Noord/Zuidlijn is ook op de fiets binnen 5 minuten te bereiken.

Indeling:

Gemeenschappelijk entree, trappenhuis en liftinstallatie.
Toegang tot het appartement op de eerste etage.
Eigen entree, meterkast, hal, separaat toilet. Berging voorzien van wasmachine, droger aansluiting.
Woonkamer met moderne keuken met inbouwapparatuur. Toegang tot het ruime terras.
Twee slaapkamers, luxe badkamer voorzien van douche met volledige douchewand en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:

- Nieuwbouw (2019) voorzien van lift
- Eigen parkeerplaats in parkeergarage
- Berging
- Energielabel A
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-10-2067
- Stadsverwarming
- Servicekosten VvE € 176,- per maand

Vereniging van Eigenaren:

De Vereniging van Eigenaren "Banneplein 3" bestaat uit 42 woningen en 21 parkeerplaatsen. De VvE wordt professioneel geadministreerd door Munnik Vve Beheer.

Omgeving:
De woonblokken die op de Bannepleinstrook zijn gebouwd, zijn losse stadswoningblokken die variëren in hoogte. Om de IJdoornlaan goed te verbinden met Banne Zuid, worden tussen de nieuwe woonblokken vier openbare groene verbindingszones aangelegd. Die bieden extra doorgang van en naar de IJdoornlaan en het Banneplein. De woonblokken hebben entrees aan de IJdoornlaan, aan de woonstraat en aan de groene tussenzones. De parkeervoorziening voor bewoners is gedeeltelijk inpandig gerealiseerd.
Dit appartement heeft een eigen parkeerplaats.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness