+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

IJselstraat 46 I, AMSTERDAM

IJselstraat 46 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 43 m2
€ 225.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Ideale starterswoning (ca. 43m²) met balkon (ca. 5m²) en berging (ca. 7,5m²) gelegen in een mooi straatje in de geliefde Rivierenbuurt, op een steenworp afstand van de winkels en restaurantjes van de Pijp.

Indeling:
De sfeervolle woning is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via een gemeenschappelijk trappenhuis. Achter de eigen voordeur bevindt zich een hal die toegang biedt tot de douche en wc en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is aan de achterzijde een rustige slaapkamer - met openslaande deuren naar het aangrenzende balkon - bereikbaar. Deze slaapkamer heeft tevens een kamerhoge inbouwkast. Aan de woonkamer grenst een open en gezellige keuken met vaatwasser, combimagnetron en gasfornuis. In de keuken staat ook een wasmachine. Op de 4de verdieping bevindt zich een ruime berging van ca. 7,5m² voorzien van daglicht en elektra. Kortom; alles aanwezig in deze sfeervolle woning.


Ligging en omgeving:
Gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt tussen de Churchilllaan en de Amstelkade.
De Rivierenbuurt kenmerkt zich door zijn fraaie stedenbouwkundige opbouw en de goede mix van woonruimte, groen- en winkelvoorzieningen.
Openbaar vervoermogelijkheden zijn uitstekend. NS station Rai en Amstel en de tramlijnen 25 en 12 praktisch voor de deur en lijn 4 is op loopafstand. Centraal gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen.
Er is voldoende parkeer gelegenheid. Een vergunning (4.1) is te verkrijgen voor € 13,75 per maand. Wachttijd (mei 2015) is 3 maanden.


Bijzonderheden:
VvE bijdrage € 42,- per maand
De VvE beslaat uit 4 leden.
Ruime zolderberging op de vierde verdieping 7,5m²
Volledig dubbel glas
Nabij Albert Cuypmarkt en diverse parken
Nabij uitvalswegen
Nabij groengebied Amstelland
Erfpachtcanon € 690, per jaar (fiscaal aftrekbaar)
Verwarming via c.v. ketel (2012)
Alle roerende zaken kunnen worden over genomen.
Oplevering in overleg (spoedig is evt mogelijk)


Aantal kamers:
2 kamers, waarvan 1 slaapkamer.

Buitenruimten: Balkon op het noorden


Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem. De mogelijkheid bestaat tot het verkrijgen van één vergunning per adres (€ 165,00 per jaar). Voor meer informatie zie www.cition.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!