+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

J.J. Cremerplein 44 hs, AMSTERDAM

J.J. Cremerplein 44 hs, AMSTERDAM Woonoppervlakte 63 m2
€ 325.000 k.k.
3 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • vrij uitzicht
  • gaskachels

Omschrijving

3-kamer woning van ca. 63m² met tuinhuis en tuin gelegen in de populaire "Cremerbuurt" van stadsdeel West aan het gezellige, 'groene' en kindvriendelijke J.J. Cremerplein.

Met 5 minuten lopen bent u in het Vondelpark en na 10 minuten fietsen staat u op het Leidseplein. Behalve de buurtwinkeltjes, cafés en restaurants om de hoek, is er een grote variëteit te vinden aan onder andere de Overtoom, Jan Pieter Heijestraat en Amstelveenseweg. Naast sporten 'in de natuur' is dit ook mogelijk in de vlakbij gelegen Sports & Health club en yogastudio.

Het openbaar vervoer (tramlijn 1 en 17 en bus 15) is nabij en ook de Ringweg-A10 (S106) is goed bereikbaar.

Intern zijn de woning en het tuinhuis eenvoudig te noemen, dit biedt dan ook de gelegenheid om het geheel naar eigen smaak in te delen en af te werken. Overigens is de woning voor het overgrote deel wel voorzien van dubbele beglazing. Het creëren van een uitbouw aan de achterzijde kan ook tot de mogelijkheden behoren, hiervoor dient koper de voor zover benodigde toestemming/vergunning te verkrijgen van VvE en/of overheidswege.

Het pand (bouwjaar 1914) is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene voorwaarden 2000 zijn van toepassing en de canon over de periode 1 oktober 2015 tot en met 31 maart 2016 bedraagt € 84,72. De einddatum van het tijdvak van het erfpachtrecht is 30 september 2036

Indeling
Entree met tochtportaal, hal, ruime meterkast, toilet met douchegelegenheid en keuken. Woonkamer aan de straatzijde met 'vrij' uitzicht over het speelplein, tussenkamer met openslaande deuren en een slaapkamer aan de achterzijde van het pand. Vanuit de keuken, tussenkamer en slaapkamer is de tuin toegankelijk. Royale tuin met tuinhuis.

Aantal kamers
3 kamers, waarvan 1 slaapkamer.

Buitenruimte
Tuin ca. 53m² gesitueerd op het noord-westen (middagzon) en tuinhuis van ca. 14m²

Bijzonderheden
- projectnotaris Brummelhuis notarissen,
- op 26 februari 2013 is besloten dat de coöperatieve flatexploitatievereniging,
J.J. Cremerplein 40/52 de lidmaatschapsrechten zal gaan omzetten in appartementsrechten.
Er zal dan ook een appartementsrecht worden geleverd,
- niet bewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing,
- voorbehoud gunning verkoper.

Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningensysteem. Voor meer informatie zie www.cition.nl


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!