Johannes Vermeerstraat 27

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Herenhuis
Bouwjaar
1913
Verdiepingen
5
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
9

Omschrijving

Op een geweldige locatie, aan een chique, rustige straat en toch te midden van alle faciliteiten die Amsterdam te bieden heeft, ligt dit magnifieke familiehuis met nieuwe fundering en een oppervlakte van ca 462 m²!! Het biedt ruimte aan 9 slaapkamers, 4 badkamers en heeft een heerlijke achtertuin.

Ligging:
Het door de Jan Stuyt (architect o.a. van de Obrecht kerk) ontworpen woonhuis is gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, om de hoek van het ... k van het Museumplein. De gezellige buurt kent vele winkels en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, Van Goghmuseum en de bruisende Pijp bevinden zich, evenals het Vondelpark, op loopafstand. In de buurt is veel parkeerruimte.

Indeling:
Kelder:
Door de nieuwe fundering is er prachtige droge kelder ontstaan ideaal geschikt als wijnkelder.

Begane grond:
Imposant entree overlopend met dubbele deuren naar de riante ontvangsthal met toegang naar de royale eetkamer met open haard welke is verbonden met aan de voorzijde de gezellige woonkeuken met spoeleiland, AGA oven, hardstenen aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur en 2 spoelbakken. Aan de achterzijde ligt de grote woonkamer met open haard en een geweldige plafondhoogte (3,43 m). De woonkamer heeft een erker en heeft direct toegang tot de gezellige tuin op het zuidoosten.

1e Verdieping:
Middels de brede, luie trap bereikt men de eerste verdieping met overloop en toilet, aan de achterzijde de master bedroom voorzien van airconditioning en direct toegang tot een zeer royale badkamer met bad, vloerverwarming, toilet, dubbele wastafel en dubbele douche. Achter deze badkamer bevindt zich de royale inloopkast met een zee van ruimte voor elke garderobe! Aan de andere zijde van de master bedroom bevindt zich een baby/slaapkamer met toegang middels een schuifdeur. Aan de voorzijde is een prachtige klassieke werkkamer gelegen met open haard, balkon en imposante boekenkast.

2e Verdieping:
Overloop met toilet met aan de voorzijde de waskamer en technische ruimte, daarnaast ligt een prachtige slaapkamer nu in gebruik als gym met inbouwkasten en een balkon. In het midden van deze etage ligt de badkamer met douche, ligbad, radiator voor handdoeken en dubbele wastafel. Aan de achterzijde liggen nog 2 slaapkamers waarvan één met airconditioning, vaste inbouwkasten en een ruim balkon.

3e Verdieping:
Overloop met toilet, aan de voorzijde een 2e keuken ideaal voor au-pair aan huis, met daarnaast gelegen een grote slaapkamer met inbouwkasten. Op deze etage bevinden zich 2 badkamers waarvan een in het midden van het huis met ligbad, dubbele wastafel en een handdoeken radiator. Aan de achterzijde liggen 2 slaapkamers waarvan één met airconditioning, Frans balkon en een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte c.a. 462 m².
- Massieve parketvloer door gehele woonhuis.
- Electra, waterleiding en verwarming zijn volledig vernieuwd in 2004.
- Meerdere open haarden.
- Woonhuis voorzien van zonnecollectoren (2018).
- Gezellige woonkeuken voorzien van groot AGA fornuis en diverse inbouwapparatuur.
- Fundering vernieuwd in 2004.
- De gehele woonhuis is voorzien van dubbel glas.
- Royale achtertuin gelegen op het zuid-oosten met gezellige overdekte lounge hoek.
- De woning is voorzien van een alarm installatie.
- Erfpacht € 1479,95 per jaar einde tijdvak 30-04-2029.
- Airconditioning in diversen slaapkamers.
- Goederenlift aanwezig.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness