John Blankensteinstraat 189 A

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Dubbel benedenhuis
Bouwjaar
2018
Verdiepingen
1
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

John Blankensteinstraat 189 A - Amsterdam

Luxueus en high-end gebouwd drielaags benedenhuis met eigen parkeerplaats en heerlijke tuin, in de gewilde stadswijk Zeeburgereiland.

Indeling:
Via de entree en de imposante stalen deuren, bereikt u de doorzonwoonverdieping. Deze verdieping is tevens voorzien van een zeer ruime garderobekast, een fraaie op maat gemaakte kast (waarin de TV weggewerkt is) en een separaat toilet. Vanuit het royale woongedeelte bereikt u de ... u de achtergelegen sfeervolle stadstuin, welke is voorzien van o.a. verlichting, buitenkraan en stopcontacten. Via de inpandige trap bereik u het souterrain. Hier bevindt zich het eetgedeelte met aangrenzende keuken. De schitterende keuken is voorzien van alle denkbare luxe en inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser, oven / magnetron, 6-pits inductiekookplaat, design RVS afzuigkap (merk: Siemens) en LED-verlichting. In het souterrain heeft u tevens de beschikking over een prettig ingerichte wasruimte met opstelling voor wasmachine en droger alsmede voldoende kastruimte. De slaapverdieping vindt u op de eerste verdieping van het pand. Hier treft u drie slaapkamers, een separaat toilet en een luxe en compleet uitgevoerde badkamer. Dankzij de wit-marmeren uitstraling en het hoogwaardige sanitair en kranen ervaart u een hoge mate van comfort en luxe. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, ruime inloopdouche met rainshower, vrijstaand bad met fraaie vloer-kraan, wastafelmeubel met dubbele inbouwkranen en een design handdoekradiator.

Bijzonderheden:
- Ideale woning voor een gezin met kinderen, opvang en school bevinden zich op geringe afstand;
- Gebruiksoppervlakte wonen: 138 m² inclusief inpandige berging (meetrapport aanwezig);
- Heerlijk stadstuin aan de achterzijde;
- VvE € 75,- per maand;
- 3 slaapkamers;
- Erfpacht € 980,- per half jaar Het tijdvak loopt t/m 30-09-2066;
- De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing;
- Eigen parkeerplaats;
- Gunstige ligging t.o.v. diverse uitvalswegen, scholen en de Amsterdamse binnenstad;
- De woning is volledig geïsoleerd;
- Stadsverwarming (lage maandlasten!);
- Luxe badkamer met losstaand bad, rainshower en marmer;
- Compleet uitgevoerde luxe (woon)keuken met Siemens inbouwapparatuur en een Quooker;
- Domotica (merk: Loxone);
- Nieuwbouw appartement, voorzien van alle comfort en luxe (opgeleverd in 2018!);
- Het gehele appartement beschikt over vloerverwarming;
- Voorbehoud gunning verkoper;
- Oplevering: in overleg.

Ligging:
De woning is gelegen in stadsdeel Oost, binnen de ring. De Sportheldenbuurt is een unieke en kindvriendelijke woonwijk op circa tien fietsminuten (via de Amsterdamse brug) naar het centrum. Sneltram 26 brengt u binnen tien minuten naar Centraal station. Zeeburgereiland is een eiland vol in ontwikkeling. Maar er is ook reeds het nodige gerealiseerd: een kinderopvang, een basisschool, middelbare scholen, sportclubs, restaurants als Haddock, supermarkten, waaronder de Albert Heijn, en verschillende trendy koffietentjes.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak
kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness