John Franklinstraat 4 I

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1906-1930
Verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Dit centraal gelegen, lichte appartement bevind zich nabij de Jan Evertsestraat. Een gezellige en gewilde buurt met diverse winkels, horecagelegenheden en het openbaar vervoer op loopafstand.

- €1.150,- excl. € 15,- service kosten
- € 210,- contract kosten
- Water, electra en gas dient huurder zelf aan te sluiten
- 2 maanden borg
- ca. 46 m² (bagviewer)
- Huurder dient zelf vloer te leggen
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Nieuwe keuken ... een vaatwasser
- Geen delers toegestaan
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness