Kalverstraat 31 C

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1905
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

PER DIRECT BESCHIKBAAR

Wonen in de Kalverstraat is wonen op een van de meest historische locaties van Amsterdam.

Indeling:
Derde verdieping: buiten entree en binnen entree, ruime woonkamer/eetruimte met toegang tot het terras, open keuken v.v. inbouwapparatuur,
2 slaapkamers, separate badkamer voorzien van: ligbad, separate douche, dubbele wastafelmeubel.
In de hal bevindt zich een separaat toilet en wasruimte.

De Kalverstraat is ... hart van Amsterdam tussen het Rokin en Nieuwezijds Voorburgwal waar je op steenworp afstand bent van alles zoals winkels, gezellige kroegjes, lekker eten, de wereldberoemde grachten, Centraal Station, de Dam en het Amsterdamse uitgaansleven. Vervoer staat voor uw appartement en brengt u in een mum van tijd naar het Centraal Station, de belangrijkste zakenwijken en Schiphol. Geniet van de geweldige restaurants, boetieks en culturele instellingen in deze levendige en populaire stadswijk, allemaal op steenworp afstand van uw deur.

U bent van harte welkom in de Kalverstraat 31-C.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak: 78 m2
- 2 slaapkamers
- Per direct beschikbaar;
- Huurperiode minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen, servicekosten en internet;
- Huurder dient zelf vloer te leggen;
- Servicekosten: € 35, - per maand;
- Huurprijs € 1.650, - per maand.
- Contractkosten € 210,-

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness