Kanaalstraat 8 II

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1901
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Op een prachtige plek in de populaire Helmersbuurt komt dit zeer lichte tweekamerappartement van circa 56 m² te koop. Een zeer ruime woonkamer en royale slaapkamer (mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren ). Er is een Frans balkon op het zuiden aan de voorzijde en een balkon over de gehele breedte gelegen op het noordwesten. Daarnaast een lichte berg/hobby ruimte van ca.19 m² op de vierde verdieping.

De Kanaalstraat is een rustig en groen straatje in de populaire ... traatje in de populaire Helmersbuurt, stadsdeel Oud-West, op loopafstand van het Vondelpark en Foodhallen, nabij de J.P. Heijestraat en Overtoom. In de omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig van leuke winkels, restaurants, trendy drink- en eetgelegenheden, musea tot diverse culturele mogelijkheden.

Indeling: zie plattegrond

Bijzonderheden:

- Nieuwe badkamer
- Nieuwe keuken
- lichte grote bergruimte van ca 19 m²
- Actieve VvE
- VvE bijdrage € 125,- per maand
- Kozijnen voorzijde geschilderd september 2015
- Gelegen op eigen grond
- Kleinschalige VvE bestaande uit 4 leden
- VvE heeft ca. € 15.000,- in kas


Bereikbaarheid:
Het openbaar vervoer is op loopafstand en door de goede ligging is de stad uitstekend per fiets bereikbaar (binnen 6 minuten ben je in de Jordaan). Verder is er een prima verbinding met de A10.Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A10 (s117). De bushalte voor de deur brengt je naar de Noord/Zuidlijn. De Noord/Zuidlijn is ook op de fiets binnen 5 minuten te bereiken.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness