+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Keizersgracht 403 III, AMSTERDAM

Keizersgracht 403 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 152 m2
€ 1.100.000 k.k.
4 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan water
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • lift

Omschrijving

OMSCHRIJVING :
Dit appartement ligt op de derde verdieping voorzien van een lift, op een beeldschoon stukje van de Keizersgracht met een woonoppervlakte van ca 152 m2 en biedt een prachtig uitzicht over de binnenstad !!
Het gebouw is begin jaren 80 verbouwd van bedrijfspand tot appartementencomplex met woonruimten, ontworpen door architectenbureau Hans Witt & Partners. Het gebouw bestaat uit een voor-en achterhuis verbonden door een lichthof en is voorzien van een lift.
De vereniging van eigenaren bestaat uit het pand Keizersgracht 403 te Amsterdam, waarvan de administratie professioneel wordt gevoerd. De maandelijkse servicekosten voor deze woning bedragen € 345,-- per maand.

LIGGING :
De woning bevindt zich aan één van de hoofdgrachten van Amsterdam, nabij de Berenstraat en de Huidenstraat. Deze straatjes maken onderdeel uit van het winkelgebied De Negen Straatjes. Hier zie je de historie van Amsterdam, de prachtige panden met daarin de ene na de andere leuke winkel. De Negen Straatjes zijn uniek vanwege de diversiteit, het is een mix van het verleden, heden en de toekomst. Het bijzondere aan de Negen Straatjes is dat je hier geen winkelketens zult tegen komen; eigenlijk zijn bijna alle winkels specialiteitenzaken en zult u vaak een eigenaar in de winkel aantreffen. Van kaas tot chocolade, couture en tweedehands kleding, antiek en design, tearooms, restaurants en bars; luxe, retro en lounge alles is vertegenwoordigd in deze bijzondere buurt.

INDELING
Op de begane grond is de gemeenschappelijke entree naar de lift en trap. Tevens bevindt zich hier ook de gezamenlijke inpandige fietsenstalling. De lift brengt u in de privé voorhal van de woning met aansluitend de toegang tot het appartement.

Hal; gastentoilet met fontein en berging met aansluiting en opstelling van de was- en droogmachine en Cv-ketel; aan de voorzijde de riante living met open haard en prachtig zicht op de gracht (pandbreedte ruim 6 meter).

Geheel achterin ligt de master-bedroom met badkamer en inbouwkasten. Deze slaapkamer kijkt uit op fraaie binnentuinen; de badkamer is uitgerust met een marmeren wastafelmeubel en een ligbad (douche).

Centraal in de woning liggen de tweede slaapkamer, de eetkamer en de keuken, allen rondom de buitenruimte van dit appartement.

Voorts is er een tweede badkamer met wastafel en douche en is er een separaat toilet.

PARKEREN :
Betaald parkeren voor de deur, op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Cition.

BIJZONDERHEDEN :

- Rijksmonument (1669) op eigen grond.
- 4-kamer appartement (ca.152m2) op één woonlaag.
- Met lift directe toegang.
- Gezamenlijke inpandige fietsenstalling.
- Prachtig uitzicht op de gracht (pandbreedte ruim 6 m).
- Twee slaapkamers en twee badkamers.
- 2 toiletten.
- Eigen grond.
- VVE 7 Leden.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!