+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Kerkstraat 246 I, AMSTERDAM

Kerkstraat 246 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 102 m2
€ 669.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Zeer charmant appartement op toplocatie in de Kerkstraat (nabij het Amstelveld). Het huis is in 2008 compleet en zeer luxueus gerenoveerd!

Dit zeer luxueus verbouwde appartement is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Reguliersgracht. De wekelijkse bloemenmarkt op het Amstelveld. Het antiek van het Spiegelkwartier. De kleine wijnboer in de Kerkstraat. Het terras van buurtcafé Krom. De taartjes en de kroketten van Holtkamp. De Stadsschouwburg en Carré. De prachtige winkels en goede restaurants in de Utrechtsestraat. FOAM, Rijks en Stedelijk om de hoek.
Kortom: de levendigheid van het centrum van Amsterdam op loopafstand. Maar dan zonder dat het overdreven druk wordt.

Indeling

1ste verdieping:
Entree, woonkamer (vijf ramen breed ), met half open keuken (Bulthaup) v.v. alle denkbare Miele inbouwapparatuur zoals een ingebouwd espressoapparaat, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vries combinatie, combi-oven en een cooker ten behoeve van heet water, twee slaapkamers beiden met openslaande deuren naar het terras (ca. 26 m²) op het zuiden, met uitzicht op de Prinsengracht tuinen, badkamer uitgevoerd in wit sanitair met hardsteen v.v. duo-ligbad, dubbel wastafelmeubel, separate douche en separaat toilet, kast ten behoeve van c.v.-installatie en wasmachineaansluiting.

Aantal kamers
3 kamers, waarvan 2 slaapkamer

Bijzonderheden
- Eigen grond
- Woonoppervlak ca. 102m²
- Terras van ca. 26m² op het zuiden met uitzicht op de Prinsengracht tuinen.
- Bulthaup keuken
- Video intercominstallatie
- Zeer luxueus en compleet afgewerkt met o.a. inbouwspots met dimmers
- Bouwjaar 1899, verbouwd in 2008
- Nieuwe fundering ca 2007
- Woning is voorzien van dubbel glas
- VvE bijdrage wordt per jaar vastgesteld, bijdrage voor 2016 is € 1310,33
- Cv-ketel merk Remeha Quinta jaar 2008
- Oplevering in overleg

Ligging
Op loopafstand van de Leidsestraat en de Utrechtsestraat met al haar winkels, restaurants en gezellige cafés. Met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De tramhalte bevindt zich op de Vijzelstraat en het Leidseplein met de lijnen 1, 2, 5, 6, 7 en 10 en diverse bushaltes.

Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!