+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Kluizegroet 16, ZUID-SCHARWOUDE

Kluizegroet 16, ZUID-SCHARWOUDE Woonoppervlakte 190 m2
€ 449.000 k.k.
5 Kamers 4 Slaapkamers
 • aan water
 • aan rustige weg
 • in centrum
 • in woonwijk
 • aan vaarwater
 • stadsverwarming
 • open haard
 • vloerverwarming geheel
 • alarminstallatie
 • zonnecollectoren
 • mechanische ventilatie
 • buitenzonwering
 • airconditioning
 • tv kabel

Omschrijving

Dit gevoel van genieten in luxe en sfeer moet u beslist zelf ondervinden! Deze schitterend afgewerkte en subliem onderhouden VRIJSTAANDE WATERVILLA is gelegen direct aan doorgaand VAARWATER en moet u echt van binnen gezien en ervaren hebben. Een topobject met prachtige afwerkingen, wonen in absolute luxe!

Deze fantastisch gelegen en traditioneel gebouwde woning is energieneutraal doordat het gehele dak is voorzien van 72 zonnepanelen. Zowel buiten als binnen ontbreekt het u aan niets, we noemen onder andere de onder architectuur aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin met tuinwaterbesproeiing en verlichting rondom, de comfortabele vloerverwarming op de begane grond en de badkamer, de luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur, de royale moderne badkamer, de sfeervolle open haard, de volledig betegelde kelder onder de woning, de royale woonkamer met prachtig uitzicht, het verzonken boothuis, de hoogwaardige afwerkingen in de gehele woning, de inpandige garage en noem maar op.

Dit is echt een woning die u van binnen gezien moet hebben en u daarna direct overtuigd. Mogen wij u alle ins- en outs vertellen tijdens een rondleiding ter plaatse?

Indeling begane grond:
Entree, royale hal, inpandig te bereiken garage, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de volledig betegelde kelder met vaste trap, luxe toilet, meterkast, woonkamer met veel licht door de vele raampartijen en openslaande deuren, hoogwaardige keuken (Leicht) voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een hogedruk stoomoven.

Indeling 1e verdieping:
Royale overloop, 1 zeer royale slaapkamer (voorheen 2), 1 aparte kledingkamer (voorheen slaapkamer), moderne badkamer met vloerverwarming, dubbele douche, dubbele design spoelbak, tweede toilet en 2 persoons ligbad.

Indeling 2e verdieping:
Nogmaals 2 royale slaapkamers op deze grote verdieping, u zult versteld staan van de ruimte. Bel ons kantoor voor een rondleiding ter plaatse, wij leiden u graag rond.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

- Zeer hoogwaardige afwerkingen in de gehele woning;
- Elektrisch verzonken boothuis;
- Zeer fraai gestuukt plafond met plintverlichting;
- De woning is voorzien van elektrische luxaflex;
- Energieneutraal door middel van 72 zonnepanelen;
- De volledige benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
- Tuin onder andere voorzien van hard houten beschoeiing en steigers;
- De woning is voorzien van een uitgebreid inbraakalarm;
- Inpandig te bereiken garage met elektrische deur met afstandsbediening;
- Veel parkeerruimte op eigen terrein aanwezig (ruimte voor 5 auto's);
- Op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer;
- Warmwatervoorziening middels stadsverwarming;
- Echt een TOP woning op een TOP locatie, unieke woonkans;
- Aanvaarding in overleg.


Kenmerken:

Bouwjaar: 2000
Perceeloppervlakte: 520m²
Woonoppervlakte: 190m²
Garage: 13m²
Tuinberging: 7m²
Boothuis: 18 m²
Kelder: 10m²
Inhoud: 630m³
Woonkamer (inclusief keuken): 55m²

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!