+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Koninginneweg 166 2, AMSTERDAM

Koninginneweg 166 2, AMSTERDAM Woonoppervlakte 91 m2
€ 750.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan drukke weg
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • frans balkon
  • tv kabel

Omschrijving

**Deze woning is reeds verkocht!**

Op prachtige locatie in Oud-Zuid gelegen recent gerenoveerd prachtig luxe hoogwaardig afgewerkte 3-kamerappartement op de 3e verdieping.

Gelegen om de hoek van het Vondelpark, tussen het Valeriusplein en de Amstelveenseweg. Tevens in de nabijheid van het Concertgebouw, het Museumplein en de Cornelis Schuytstraat. Op horecagebied zijn in de nabijheid diverse mogelijkheden.


Indeling:

Royale trappenhuis en brede trappenopgang voorzien van lichtsensoren  bereikt u de hal van de  3e verdieping die toegang biedt tot de hal van het luxe hoogwaardig afgewerkte appartement. De hal biedt toegang tot  een luxe afgewerkte toiletruimte met hangend toilet met fontein en opbergkastje, badkamer en wasruimte. De grote lichte ruime woonkamer is voorzien van grote kantel kiepramen en biedt toegang tot balkon op het Noorden. De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, inbouwspots en voorzien van voldoende stopcontacten en tv aansluitingen.
 Alle deuren in het gehele appartement sluiten middels een  Argenta magneetsluitsysteem.

De ruime open keuken is voorzien van een wit hoogglans kookeiland en afgewerkt met een betonnen werkblad voorzien van veel opbergruimte, 5-pits Etna gasfornuis, Quooker, AEG vaatwasmachine en een in het plafond verwerkte afzuigkap die te bedienen is met een afstandbediening. Achter het kookeiland bevindt zich een wand met keukenkasten met daarin verwerkt de koel-vries combinatie, AEG combi magnetron, AEG Oven en AEG stoomoven, luxe intercomsysteem met foto opname en een Nest thermostaat.

De master bedroom is een ruime lichte kamer met openslaande deuren die toegang biedt tot een frans balkon gelegen op het Zuiden. De kamer is voorzien van voldoende stopcontacten, usb contacten en tv aansluitingen, inbouwspots en afgewerkt met een houten vloer. De tweede lichte slaapkamer is voorzien van voldoende stopcontacten, usb contacten, tv aansluitingen, inbouwspots , kantel kiep raam en middels een inbouwkast weg gewerkte groepenkast afgewerkt met een houten vloer.


De prachtig luxe afgewerkte design badkamer is voorzien van een dubbelwastafel met waskommen, inbouw thermostaat kraan, spiegel met verlichting en meubel met voldoende opbergruimte, ligbad met handdouche en inloopdouche voorzien van regendouche, handdouche en inbouw thermostaat kraan.

Renovatie:

Zoals u in uw zoektocht wellicht gemerkt zult hebben is dat het begrip 'volledig gerenoveerd' een nogal rekbaar begrip is in de woningmarkt, echter op dit prachtige appartement en ook op de rest van het gebouw is het
terecht van toepassing, wij durven te stellen dat wat daar mee bedoeld wordt, hier ten uitvoer is gebracht!

Om u een idee te geven van wat hier zoal heeft plaatsgevonden treft u hieronder een kleine greep uit de lange lijst van uitgevoerde werkzaamheden:, aan- en afvoerleidingen nieuw, bedrading & behuizing elektra nieuw, isolatie vloeren en voorzetwanden nieuw, deuren en kozijnen nieuw, hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen nieuw, HR-combiketel nieuw, gas en waterleidingen nieuw, stuc- en schilderwerk en hiervoor zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt


Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers


Bijzonderheden:

- Recent volledig luxe gerenoveerd
- Hoogwaardig afgewerkt
- Luxe design keuken
- Luxe design badkamer
- Deuren sluiten middels magneetsluiting
- Nest thermostaat
- Woonoppervlak ca. 91 m²
- Energielabel A
- VVe wordt geactiveerd.
- Cv-ketel 2016 Vaillant Ecotec Classic
- Eigen grond


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!